نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
سلام
این یعنی نشون میده که کمیته محترم فـیلترینگ اشخاصی رو داره که جدا از سیستمش دستی وارد سایت های با سابقه میشن و بررسی میکنن.جالب اینجاست که در لینک Referral که گفتم کوئری ها و بخش های خاصی وجود داشت که من به عنوان یه کاربر نمی تونستم به اون بخش های سایت internet.ir دسترسی داشته باشم.پس تا این جا نتیجه این شد که فـیلترینگ فقط سیستمی نیست.
ممنون از راهنمایی شما.

منم هراز گاهی که چک کردم دیدم از internet.ir وارد شدن, البته خیلی به ندرت!

جالب اینجاست که من حدود 3 ساله این سایتو راه انداختم و یجورایی زیرمجموعه یه سایت بزرگتره که دقیقا مشابه هست!
اون فروشگاه اصلی بیشتر از 9 ساله فعالیت میکنه و تقریبا تو این 3 سال گذشته فقط 1 بار دامنه تغییر داده!

سیستم فروشگاهی من اپن کارته و برای سایت اصلی دیتالایف . بنظرتون چی باعث میشه که یکی مثل من هرماه 4 بار فیــــلتر میشم و اون دوستمون بیشتر از 2 ساله هیچ مشکلی نداشته؟؟

ضمنا, توضیحات و کلمات کلیدی سایتی که عرض کردم را چک کردم, خیلی بیشتر از کلمات حساس استفاده کرده!!!!

و باز جالبتر اینکه اون سایت معمولا در جستجوی گوگل در صفحه اوله و برای من بین 2 تا 5 جابجا میشه (بدلیل فــــلتـــرهای زیاد و تغییر آدرس)

بنظر من یا راه حلی داره که من نمیدونم یا تواین سازمان و بخش *****ینگ هم پارتی بازیه!