نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: چند سوال در مورد آسیاتک و درخواست راهنمایی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن H.G.N آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    436
    تشکر شده در
    342 پست

پیش فرض پاسخ : چند سوال در مورد آسیاتک و درخواست راهنمایی

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    درود

دوستان مدتی قبل بود که تاپیکی زدم و از دست شرکت فعلی isp خودم که هماراسیستم تبریز هست شاکی بودم و الان که وقت سرویس تا یک هفته دیگه تمام میشه درخواست راهنمایی دارم تا شرکتی بهتر را انتخاب کنم ، چند تاپیک تو انجمن بود که قدیمی بود و از اونجا که روزانه حدود 1 تا 2 گیگ دانلود دارم به نظر شما کدام شرکت انتخاب درستی هست ؟ متاسفانه شرکت فعلی بعد ده سال که از خدمات اون استفاده میکنم در یک سال گذشته به یکی از بدترین شرکت ها در خدمات دهی و پشتیبانی تبدیل شده و تقریبا هیچ مزیتی نداره و حتی استفاده از جشنواره ها را هم برای کاربران خودش محدود کرده !
    در حال حاضر سرعت بنده از سایت خود هماراسیستم 24kb/s هست (لطفا بهم تختدید )

در مورد آسیاتک چند سوال داشتم چون چند جا پیشنهاد داده بودن
    تو سایت آسیاتک زده از ساعت 4 تا 8 عصر 265 گیگ حجم میده + 100 گیگ در ساعات دیگه ولی تو قسمت مخصوص زده این ساعات رایگان هست
    حالا رایگان یا نه حجم را محاسبه میکنند ؟
    سوال دومم اینه که حجم مازاد برای این سرویس وجود داره ؟ و اگر وسط سرویس که زمانش 18 ماه هست حجم تمام شد میتونیم سرویس را تغییر بدیم یا نه ؟
    سوال سومم اینه که شرکت همارا سته های حجمی با اسم نیترو و سرعت بالا و تقریبا قیمت مناسب ارائه میکنه ، آسیاتک هم این سرویس ها را داره ؟ اگر از سرورهای آسیاتک دانلود کنیم ، حجم کمتر مصرف میشه یا نه معمولی محاسبه میشه ؟ (همین الان خودم سه تا سرور از آسیاتک دارم که دانلود از اونها برام سرعت کمتری حتی از سرورهای خارج داره !)

سلام

دوست عزیز نزدیک به 5 سال هست های وب دارم مزیتش این هست که کاربرانش رو بر اساس میزبان خرید ، سابقه و ... امتیاز بندی میکنه و در موقع تماس با پشتیبانی در نوبت اول قرار می ده یا موقع هدیه میزان حجم دریافتی یک کاربر 7 ستاره 2 برابر کاربر 1 ستاره هست یا برای کاربران 7 ستاره هر شش ماه یکبار 100 گیگابایت حجم رایگان 10 روزه میده ! فقط گاها افت سرعت داریم که مربوط به تمامی افرادی هست که از این isp در شهر ما سرویس گرفتن که متاسفانه چندین و چند بار با پشتیبانی تماس گرفتیم رفع نشد. فعلا با این شرایط داریم میسازیم.

در مورد صبانت همین چند روز پیش درخواست جمع آوری رو گفتم ارسال کنن به مخابرات برای من خیلی خیلی افت سرعت و قطعی مکرری داشت که با پشتیبانی تماس میگرفتم جواب قانع کننده ای نمیدادن برای همین بعد 6 ماه استفاده درخواست جمع آوری دادم.

آسیاتک همین سرویسی که مد نظر شماست سفارش دادم 113.000 ت نامه رانژه رفته مخابرات هنوز سرویسم فعال نشده برای همین باید وصل بشه تا چند روز تست کنم ببینم چه طوری هست.

موفق باشید
    ویرایش توسط H.G.N : January 21st, 2017 در ساعت 23:51
    به زودی ...

2. تعداد تشکر ها از H.G.N به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)