نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
ببینید اگه فقط مشکل گرفتن هر آدرس مختلفی هست که با همین روشی که گفتم میشه فقط یادم رفت بگم همین روشی که گفتم هم نیاز به کد htaccess. شبیه کد htaccess. وردپرس داره که تمامی Request ها رو به فایل php شما بده و شما پردازش کنی و بر اساس اون URL محتوا رو نشون بدی کاری که وردپرس دقیق انجام میده و تمامی Request ها رو به فایل index.php میده.

وردپرس برای این کار از این کد در فایل htaccess. استفاده میکنه که من خودم به شخصه همینو تو خیلی از پروژه های شخصی خودم هم کپی کردم و براحتی کار کرده

کد:
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
اینو وقتی تو فایل htaccess. بذارید دیگه هر چی کاربر تو آدرس بنویسه میره به همون فایلی که در خط یکی مونده به آخر این کد اشاره شده اما این کد URL رو در یه Query String قرار نمیده که بتونید بر اساس متد GET بگیریدشون به همین دلیل باید با روشی که بالا گفتم یعنی تابع explode و آیتم REQUEST_URI داخل آرایه سراسری SERVER آدرسی که کاربر بعد از دامنه شما نوشته رو پیدا کنید.البته اگر این آدرس رو کامل و بدون نیاز به تقسیم بر اساس هر اسلش داشته باشید می تونید براحتی تابع explode رو حذف کنید و فقط از آیتم REQUEST_URI داخل آرایه SERVER استفاده کنید.

جالبه
بازم خطای 404 میده

فایل htaccess همونی هست که شما گفتی فقط فایل ایندکس رو زدم abc
توفایل abc.php هم این دستور رو نوشتم
echo $_SERVER['REQUEST_URI'];

- - - Updated - - -

میشه شما یه نمونه فایل بدین ؟