نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: درخواست بیت کوین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن cacodemon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست بیت کوین

نقل قول نوشته اصلی توسط Captive نمایش پست ها
    دلیلش واریز از حساب فرد یا اشخاص دیگر هست یا همون (3rd party ) که فردا میان سراغت میگن به چه دلیل ریال گرفتی از کی گرفتی و .. اما وقتی شما و امثال شما احراز هویت میشید ، زمانی که ریال میزنید مدارک ارسالی شما با دارنده ی حساب بانکی چک میشه !!

**

بله فردا روزی هم اگر من به شما نیاز پیدا کردم ، در صورتی که شما مدارک بخواهید بنده باید ارسال کنم..

**

ما مجوز فعالیت تو حوزه ی کاری خودمون رو داریم ، در صورتی که شیراز باشید میتونید تشریف بیارید بهتون نشون بدم. در کنارش هم برای خدمات به وبمستر ها تبادل بیت کوین انجام میدیم که هیچ جاییی توی وب یا سایت دولتی ننوشته اگر کسی بیتکوین بفروشه مجرمه ، که در اون صورت شما هم مجرم و خلافکاری چون خرید بیت کوین انجام دادی ، پس زیاد تند نرو ...

و باز در مورد این جمله که توضیح دادم :

باید رو شما میگی !! ما هم میگیم اکی مشکلی نیست ، ولی بنده تو پست اولم گفتم " در صورتی که مایل باشید ، در صورتی که با احراز هویت مشکلی ندارید " در خدمتم ، که شما گفتی مشکلی نیست و پستتونم هست.. شما که مشکل داشتی چرا گفتی مشکلی نیست؟؟

اینارو توضیح دادم که بقیه بهتر با اخلاق و رفتار شما آشنا بشن..

خوش باشید
    دوست عزیز شما برای اینکه خیلی اصرار داشتید توضیح بدید منم شرکت میکنم

شما باید به عنوان صرافی مجوز داشته باشید تا بتونید از خریدار درخواست مدرک هویتی کنید.
    در غیر این صورت کار شما خلاف هست اگر باور نمیکنید برید از وکیل بپرسید چون هرچی ما بگیم که باور نمیکنید
    در هرصورت عرف و هم که حساب کنید اگر شما صرافی با مجوز های لازم نباشید خریدار چطور به شما اعتماد کنه و مدارک هویت ارسال کنه ؟ اگر خدایی نکرده سوء استفاده بشه کی جواب میده؟

در اخر منظور از کلمه شما در تمام صحبت بنده شمای نوعی بود نه شخص شما

2. تعداد تشکر ها از cacodemon به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)