نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: سوال درمورد روند کاری طراحی وبسایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

Angry سوال درمورد روند کاری طراحی وبسایت

به نام خدا

عرض سلام ، ادب و احترام دارم خدمت همه دوستان عزیز

این اولین تاپیک بنده در این انجمن هست و اگه درجای نادرستی دارم این موضوع رو مطرح میکنم پیشاپیش عذر میخوام

راستش یه سوال دارم بد جوری ذهنم رو درگیر کرده

ببینید دوستان این شرکت هایی که در حال حاضر طراحی سایت انجام میدن ( در تهران ) دقیقا روند کاریشون چه جوریه ؟

واضح تر بگم ، قضیه اینه که من واسه استخدامی به چندتا از این شرکت ها مراجعه کردم ولی دو روز نشده از اونجا فرار کردم !!!!

من در حقیقت یه وب دولوپر هستم ، با اچ تی ام ال و سی اس اس آشنایی کامل دارم ، انواع سی ام اس ها رو مسلط هستم و انواع سایتها رو تجربه طراحی داشتم ( شرکتی ، فروشگاهی و.... )

خب من عرض کردم دولوپرم نه برنامه نویس ! تازه پی اچ پی رو شروع کردم و میخوام از پایه کد نویسی رو یاد بگیرم ....

حالا ببینید این شرکتها چی هستن که دیگه من به نظرشون خیلی خوب کد مینوشتم

خودشون که یه خط هم نمینویسن ، دبلیو تری اسکول رو باز میکنن و کدها کپی پیست میشه

بگذریم ..... توی این شرکتهایی که من رفتم تا حالا چیزی جز کلاه برداری ندیدم

متاسفانه آخرین بار جایی رفتم و پس از مصاحبه کارفرما علاقه به همکاری با من داشت و گفت که تا عصر توی شرکت بمونم

توی همون چند ساعت صحنه های دلخراشی رو دیدم که .....

مشتری بدبخت میومد کلی دروغ میبافتن واسش و به خاطر یه سئو 4 میلیون قرارداد با طرف امضا کردن !!!! دقیقا جلو چشم خودم این اتفاق افتاد

نیم ساعت فقط طول کشید من از شوک ماجرا خارج بشم

من که پنج ساله تجربه سئو دارم با ارزیابی خودم اون کار پونصد هزار تومن بیشتر نمی ارزید ولی خب .....

چند دقیقه بعد یه مشتری اومد گفت که فروشگاه میخوام و ....

به خاطر ایجاد یه فروشگاه ساده با مجنتو یک میلیون ناقابل از مشتری گرفتن و طبق گفته خودشون قالب آماده واسش میزنن ..... ولی به اون مشتری بیچاره گفتن طراحی اختصاصی هستش

و نکته جالب اینکه واسه ایجاد همون فروشگاه با مجنتو و استفاده یک قالب آماده به مشتری گفتن پروژه شما 2 تا سه ماه زمان میبره

و یه مشتری نگون بخت دیگه که سه ماه پیش سفارش داده بود وحالا اومده بود فروشگاهش رو تحویل بگیره ، کارفرما فقط لفظ میومد و واسه مشتری کلاس میذاشت

مشتری خانم محترمی بود و من واقعا دلم واسش سوخت ، بنده خدا چی میدونست داره سرش کلاه میره ؟ ولی منم کاری از دستم بر نمیومد !!!!

تیم طراحی سایت رو به مشتری نشون دادن و اصل ماجرا :

خانم ، همونطور که مشاهده میکنید سایت شما ( ریسپانسیو ) هست

ما از تکنولوژی ( آنلاین شاپینگ ) بهره گرفتیم

در طراحی سایت شما از ( دیتابیس مای اس کیو ال ) استفاده شده ( این دیگه داغونم کرد !!!! )

همونطور که مشاهده کردید خیلی راحت چهارتا لفظ بی سر و ته رو چسبوندن به هم و تحویل مشتری دادن : ریسپانسیو + آنلاین شاپینگ + دیتابیس مای اس کیو ال = رضایت مشتری !!!

بله ، نکته جالب همین آخری بود ، همه مشتری ها راضی بودند و تشکر میکردند

نظر شما چیه ؟

اگه شما جای مشتری بودید چه رفتاری داشتید ؟ آیا خوشحال میشدید و تشکر میکردید ؟

اگه شما جای من بودید که شیش ماهه دنبال کار میگردم و توی هر شرکتی میرم همین بساطه و من به حلال و حروم بودن پول حساسم ولی بخاطر این قضایا تا حالا نتونستم با شرایط کنار بیام و کار کنم .... چیکار میکردید ؟

واقعا اگه شما جای من بودید چیکار میکردید ؟ من واقعا به پول و شغل احتیاج دارم ... ولی این دیگه حروم خوریه

ممنون میشم دوستانه راهماییم کنید

منتظر پاسخ های راهگشای شما عزیزان هستم

با احترام و سپاس

ویرایش توسط Scanner : December 3rd, 2016 در ساعت 01:03

2. تعداد تشکر ها ازScanner به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)