با سلام

ما یه سایت پربازدید داریم بر مبنای وردپرس. سایت ما گویا مصرف بسیار بالایی داره که دیگه vdsیی که ما داریم جواب نمیده و باید بریم به سرور اختصاصی.

برای ما پردازنده بسیار مهمه. فکر میکنم رم از 16 تا 32 کفایت کنه. Ssd و پورت پرسرعتی که جواب هاستینگ پربازدید رو بده. مشخصه دیگه. یه چیزی که سایت ما رو بالا بیاره.

ما از هاستینگ و غیره سر رشته فنی نداریم برای همین در صورت ایجاد مشکل باید سراغ ساپورت بریم.

چیزی که درنظر گرفتیم با تمامی هزینه ها شامل سی پنل و لایت اسپید و غیره، یه چیزی در حدود 200-300 هزارتومن ماهیانه هست. لازم به ذکره ترجیح میدیم سرورمون جایی باشه که ابیوز برامون نیاد در حال حاضر رو هتزنر هستیم و گهگاه مشکلاتی رو تجربه کردیم باهاشون.

فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد. منتظر آفر های دوستان هستم(لطفا با جزئیات کامل)

پانوشته: چند هاستی که قبلا تست کردیم، ادعا داشتن که سایت ما بهینه نشده و برای همین مصرف بالایی داره. ولی همگی اونا بعد از اقدام به بهینه سازی یا موفق نشدن کاری کنن یا اینکه مشکلات بسیار زیادی برای سایت بوجود آوردن به طوری که مجبور شدیم بک آپ ری استور کنیم. برای همین تصمیم گرفتیم سایت رو با همین حال و اوضاعی "بهینه نبودن" بالا بیاریم. بدیهیه که سایت هزینه و زحمت زیادی داره. کندی و دان تایم باعث ریزش یوزر میشه و در نهایت میتونه زحمت چند ساله یه تیم رو نابود کنه. پس لطفا خواهش میکنم وضعیت ما رو دقیق بررسی کنید. بارها پیش اومده سایتمون رو منتقل کردیم روی سرور و ساپورت گفته سنگینه و نمیتونیم هاست کنیم. بهشون گفتیم ما که قبل از انتقال چند بار گفتیم سایتمون سنگینه، کجای حرف ما رو متوجه نشدید. و خوب همه اینا ضرره برای ما.