نقل قول نوشته اصلی توسط company_hosting نمایش پست ها
سلام

تمام موارد قابل ارائه میباشد
4 گیگ رم هدیه اضاف
200 گیگ ترافیک اضاف

5 نحوه پرداخت
درصورت ارائه مدارک معتبر برای تایید سورس پول شما ، قابل پرداخت با پیپال میباشد
6 درصورت ارائه مدارک که سوء استفاده از سرویس نخواهد شد نام شخص وارد کننده مهم نیست
8 گیم سرور ارائه نمیکنیم

برند سرور اچ پی میباشد و مشخصات سرویس مطابق افر اعلام شده ارائه میباشد و قابل مستند سازی میباشد (پنل وی ام ویر )

درمورد تضمین کیفیت هزینه قابل عودت میباشد (تا پایان ماه = حتی روز 30) / ایپی تضمین میشود که حدود 3 ماه بدون تغییر باشد ، بیشتر از این امکان پذیر نیست (اینجا ایران میباشد )

درصورت نیاز با بخش فروش مکاتیه کنید

باتشکر
سلام
ارائه مدارک دیگه چه صیقه ای شده! همه میگن مدارک شما هم شدید ovh که مدارک میخواین!
نه عزیز مدارک نمیدم مدارک با ارزش که همه دنبال چنین مدارکی هستن برای باز کردن اکانت داخل سایت ها دیتاسنتر ها 2 دستی تقدیم کنم برای خودم دردسر و مالیات بسازم!
تشکر.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط amirfateh نمایش پست ها
باسلام،
دوست گرامی، همه موارد شما قابل ارائه هست
اما توجه بفرمایید چطور شرکت معتبر که شما مد نظر دارید قبول میک ند با مشترکی که هویت واقعی خود را پنهان می کند کار کند!
در صورتیکه با هویت حقیقی خود قصد تهیه سرویس داشته باشید در خدمت شما هستیم:
http://webide.ir
سلام
من ایران نیستم عزیز که بخوام اصلا مشخصات ایرانی خرید کنم. من ایران حسابی هم ندارم اگر هم داشتم اگر با اون کوچکترین خریدی از کسی می کردم واسه اون دردسر میشود.
و گرنه سایت همه شما ها که سرور میفروشید ولیدیشن مگر انجام میدید نه فقط ثبت سفارش و تحویل خودکار و یا مشخصات غیر واقعی ولی به نظر واقعی هیچ کدوم از شما ارائه کننده ها چک نمی کنید و تماس و یا مدارک نمی خواین از کاربر..
حالا که یکی اومده خودش صادقانه میگه هویت اینوریه شما میگی مدارک بده!
نبود دیگه کسی که نرمال باشه و مطابق قوانین خواسته شده؟ آفرش ؟