نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: نیازمند 3 نویسنده و 1 پشتیبان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    155
    تشکر شده در
    114 پست

پیش فرض نیازمند 3 نویسنده و 1 پشتیبان

سلام
    دوستانی که می تونند در زمینه نویسندگی وب فعالیت کنند لطفا پیام بدهند.

شرایط به این صورت هستند که قراره قالب و افزونه و آموزش برنامه نویسی قرار بگیره تو سایت.

1- زیر دامنه ای برای دانلود محتوی رایگان تحت وردپرس هستش که 1 نویسنده لازم داره تا فایل های اپلود شده از قبل رو پست بزنه و به کامنت ها پاسخ بده و کامنت هایی که پاسخ فنی لازم داره رو ارجاع بده و پس از دریافت پاسخ پاسخ ها رو در کامنت ها قرار بده.

2- دامنه اصلی که البته تکمیل نیست و در حالت دیباگ و کدنویسی هستش اما فعلا باید مطالب در اون قرار بگیره و مطالب شامل دو دسته هستند :

2-1 : مطالبی که از وب سایت های فارسی دریافت میشه که همگی تخصصی هستند و باید از نظر گرامی و جمله بندی و تیتر تغییر پیدا کنه و تصویر مناسب برای اونها انتخاب بشه وپست گذاری بشه.
    2-2 » مطالبی که از وب سایت های باید دریافت بشه که شامل طرح و آیکون و معرفی کتب و .... میشه

پشتیبان : نیاز به یک پشتیبان هستش که بتونه بخش پشتیبانی تیکت و ایمیل و حسابداری و تحویل محصولات خریداری شده رو به عهده بگیره و همه روزه آموزش هایی که تو سایتمون می ذاریم ( نه قالب و ..) فقط آموزش هایی که می ذاریم تو گوگل سرچ کنه و از راه های دیگه ببینه مشابه اون پست گذاری شده لینکش رو برای ادمین ارسال کنه .

نکته : آموزش ها همگی اختصاصی هستند و پس از خرید مشترک اتوماتیک ارسال می شوند و پشتیبان باید در صورت بروز مشکل در دانلود اقدام به تصحیح لینک و بررسی و ارسال مجدد بکنه و چون لینک ها زماندار هستند در صورتی که پیامی مبنی بر منقضی شدن و یا درخواست دانلود دوباره و .... اومد بررسی و اقدامات لازم رو انجام بده.

2. تعداد تشکر ها از Reza68 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)