نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
با سلام و احترام

فکر میکنید چه قدر ترافیک مصرف دارید ؟ چند ترابایت در ماه هست ؟

(برای سرور ایران)

اگر موردی که مدنظرمون هست باشه (باید بیشتر توضیح بدهید و سایتتون بررسی شود) فکر کنیم بتوان با حدود 150 این سرور را در ایران به همراه فایروال سخت افزاری و رول نویسی مخصوص سرویستون ،به شما ارائه کرد و بیشتر تمرکز را بر روی باز شدن سایت در ایران در زمان اتک گذاشت و اتکتان را نیر برای دان تایم کمتر به خارج بین چندین شبکه پخش کرد و ... راه زیاد هست اما باید در این راه، هم حوصله و هم هزینه داشته باشید تا بتوان کم کم مشکلات را تا جایی که ممکن هست کم یا حذف کرد.

شبکه و سخت افزار و کانفیگ فقط مهم نیست - تجربه مقابله با مشکلات شما هم جهت انجام بهترین عکس العمل در زمان مشکلات شما در کمترین زمان ممکن مهم هست.

باتشکر
سلام داداشم
یک ترا کافیه.
سرور ایران رو من تست کردم قبلا.
اتک ها و حملاتی که انجام میشه،فقط با فایروال و امنیت سرور انجام میشه.
چون رول نویسی امنیتی سرور،کانفیگ خود سرور مجازی و .....انجام شده.ولی اتک های لایه ای که زده میشه،ایران رد میشه.چون الان مشکل قطعی پورت رو داریم.
هزینه ترافیک ایران هم وواقعا بالاست.حالا درسته پینگ خوبی داره،اما فعلا در زمان کنونی،فقط باید بتونم زود انتقال بدم،جلوی حملات هم گرفته شه
که حداقل یک ماه وقتم خالی شه تا بتونم رک پروتکشن اختصاصی واسه تیمم درست کنم که یک سرور دیگم باید بگیرم.
اما در این زمان،چون حملات dns هم هست،اتک ها هم هست،باید یکی یکی جلوشو بگیرم.
وگرنه الان dns رو از کانفیگ امنیتی بردارم،میتونم cdn بزنم که رایگان هم میشه،یک آیپی دیگم بذارم،که این ایپی هم هست.و راحت جلوگیری میشه.
اگه ارزون تر دارید،و میخواین در تماس باشید
09363102411
بدرود