دوست عزیز کار خوبی کردید
اصلا شما نگید سایت انتی ویروس بوده بگید سایت بوده فروش محصولات اینترنتی مجاز در وهله ی اول که اینقد گیر ندن
ولی بله متاسفاته پرونده هایه حقوقی زیاد طول میکشه ولی بازم ارزش داره بعضی ادم هارو سر جاشون نشوند شخصه خودم حاضرم برای ادب بعضیا بیش تر از هزینه ای که کردم هزینه کنم ولی از حلقوم اون فرد بکشم بیرون که فکر نکنه زرنگه
حتی در صورتی که ایشون جرمشون برای کلاهبرداری هم اثبات بشه مجازات زندادن و شلاق هم در انتظارشونه غیر از برگشتن پولتون
در مورد وکیل هم گفتم شما ول کنید وکیل رو بزارید پرونده راه خودشون بره قاضی با توجه به مستندات تصمیم میگیره که چی بشه چی نشه اینکه بره تهران هم ۴۰٪ احتمال داره نه احتمال زیاد
در ایران به دلایلی الان پرونده هایی که مربوط به جرایم اینترنتی هستن بهتر و سریعتر رسیدگی میکنن شما فعلا پیگیر باش و دست نکش از پروندت تا ببینی میره تهران یا خیر
اگه رفت تهران اون وقت میتونی با قاضی پرونده مشورت کنی که ارزش داره پیگیرش بشی یا ارزش نداره
در این موارد قاضی ها کمک میکنن معمولا بهت
پ.ن : اگرم پرونده هم به تهران ارجاع داده بشه شما شاکی هستید عزیز و لزوما در تمامی جلسات نباید شرکت کنید این متهم هستش که برای دفاع از خود باید در جلسات شکایت حضور داشته باشه شما ۱-۲ بار کفایت میکنه رفتنتون