نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: درخواست سرور اختصاصی یا مجازی برای فروم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض درخواست سرور اختصاصی یا مجازی برای فروم

سلام.
    من از سیستم های وردپرس و وی بولتین استفاده میکنم.
    تا حالا از هاست اشتراکی و ریسیلر استفاده میکردم. متأسفانه سرور هاست ریسیلر قبلی که داشتم هک شد و مدیر سرور گفت به خاطر حجم بالای دیتابیس (حدوداً 1گیگ)، نمیتونه دیتابیس وی بولتین رو انتقال بده و باید یه سرور مجازی یا اختصاصی بگیرین. تو این یه ماه دو سری به مدت چند ساعت سایتم رو به خاطر بالا بردن لود سرور بستن.

فرومی که دارم، بازدید آنلاینش حدوداً 70،80 نفر میشه و مهمانا هم 130،140 نفر. البته لود سرور وقتی بالا میرفت که آمار بازدید اون لحظه 30نفر اینا بود.

الان میخواستم یه سرور مجازی یا اختصاصی بگیرم. از اینکه مجازی بگیرم، میترسم باز هم همون مشکلات قبلی پیش بیاد و بگن بیش از حد از منابع سرور استفاده میکنم. تجربه ای هم تو این زمینه ندارم.

میخواستم از دوستان بپرسم کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه و سرور مناسبی رو بهم پیشنهاد بده. واقعاً میخوام مطمئن باشه و حتماً یه آدرس درست و حسابی هم داشته باشه که حضوری برم و ببینم. تهران باشه.

پیشنهادها هم طوری باشه که اون شرایطی که گفتم رو جوابگو باشه و باعث ضرر مالی بیشتر واسم نشه. چون هنوز درآمدی هم ندارم. واسه همین قیمت های خیلی بالا رو ندارم. واسه سرور اختصاصی زیر 100 تومن در ماه باشه.

2. تعداد تشکر ها از 3shahrsaz به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)