نوشته اصلی توسط
k-pax
نمیدونم و هیچ وقت هم نمیفهمم . مشکل اینا با اونا چیه ! ( از روز اول هم مشکل داشت با هم )
وارد بحث سیسای تاریخی و .. نمیشم
اما هر جایی چه کشور چه ارگان و چه شرکت اگه بتونه از جای دیگه اطلاعات بگیری و جاسوسی کنه 100% میکنه
اینجا از اونجا جاسوسی میکنه
اونجا پردازنده میسازه که ازنیجا جاسوسی کنه و ....
ایران اصلا و ابدا قدرت و امکانات ساخت پردازنده را نداره !
نه دانشش را داره نه تکنولوژی . تنها چیزی که الان مسئولین روش تمرکز دارن قدر نظامیه .
دانشگاهای ما شدن کلاس انشا و استاد میاد از رو جوره 10 سال پیش میخونه دانشجویا مینوسین . آخر هم امتحان ! 99% دانشجویان فارغ التحصیل بیسواد مطلقن ! فقط مدرک دارن
کدوم دانشگاه ایران با داشنجواش کار علمی میکنه ! کجا یه طرح علمی 10 ساله انجام میشه ! کجا کسی حاظر میشه طرح نفر قبلی رو ادامه بده و تکمیل کنه؟
اخبار علمی ببیند . اونا همش میکن محقیق دانشگاه فلان، چیز ساختند و چون کشف کردند .
شما نمیبیند . اما من بخاطر شغلم دارم میبینم چه اجناسی وارد میشه . پردازنده که جای خود . ( میخ، پیچ، مهره، و ... ) اگه لیستش رو ببیند مغزتون سوت میکشه
وقتی اینجا نمیتونن یه پیچ و مهره ساده بسازن شما طرح ساخت پردازنده میدید ؟ خنده داره ! خیلی هم
چین از صفر شروع کرد . اول خودش میخ ساخت . خودش کیس ساخت و خودش فن ساخت و خودش برد ساخت و ... تا رسید اینجا که هست
این حرف شما یعنی از اول نردبون 1000 پله بپریم پله آخر .
مشکل اصلی دولت و خیره نیست . مشکل ماییم .
بخواید این درست بشه از خودمون باید شروع کنیم .
چیزهای خیلی خیلی ساده اگه راعیت کنم 10 سال دیگه شاید کشور حرکتی کنه !
( مثل : آشغال نریزم ، پارک دوبل نکنیم ، ***ی به هر نحوی نکنیم، دروغ نکیم ؛ احترام بزارم، خرافاتی نباشیم که انگشتر عقیق روی کدوم انگشت بیشتر ثواب داره،
خارج از دین و اعتقاد آدم باشیم و مهمتر از همه کتاب بخونیم)