عذر خواهی میکنم از دوستان چرا که من فقط دامینشون رو بررسی کردم و نگاهی به ساب دامینشون نکردم. بله اسکریپت ساب دامینشون xpay هست و اسکریپت دامینشون ورد پرس
و یه نکته دیگه سر حرفهم هستم که بهترین خدمات رو توی هر اسکریپتی میشه ارائه داد!
انشاالله در اینده حامی افرادی باشیم که به هر نحوی خدمتی رو ارائه میکنن. انتقاد خوبه ولی تخریب فک نمیکنم کار درستی باشه! به هر حال ایشونم حتما چند ماهی رو برای کارشون وقت گذاشتن نباید ناامیدوشون کنیم. بعد از چند ماه زحمت اومدن توی این انجمن کارشون رو معرفی کنن یهو دیدم همه حجوم اوردن و دارن تخریب میکنن! یک کم هم از جریان خارج بشیم و از مظلوم دفاع کنیم.
ویه نکته دیگه. من توی حوزه ی هاستینگ از خیلی از افراد تازه کار همین انجمن خدماتی گرفتم که از شرکتهای مطرح هاستینگ نتونستم همچین خدمتی با هزینه پایین دریافت کنم!
خودمون هم حتما بارها و بارها خدمتی رو توی همین انجمن معرفی کردیم. خوب بود بقیه همینطور تخریب میکردن؟
و یه نکته دیگه زیاد شدن عرضه باعث پایین اومدن قیمت میشه! ینی در کل ما که داریم از درگاههای واسط استفاده میکنیم باید با شنیدن همچین خبرهایی خوشحال بشیم نه ناراحت!
اون روزایی که سرویسهایی مثل پیلاین و جهان پی اومدن نتیجش چی بود! هیچ کاهش تعرفه ی درگاههای قدیمی که همش به سود ماست!
در کل بیایید بجای نا امید کردن هموطنانمون بهشون امید بدیم.