ما در خدمت هستیم : Shaparakpay.Com
آدرس تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=174791

Shaparakpay.com

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط peyman_m نمایش پست ها
دوست خوبم من نیز هیچگونه بحثی با کسی و حتی شما ندارم ولی زمانی که از سایت ( A-Bank.ir ) نام میبری پس مستقیما اعتبار یک سامانه استارت آپ رو بدون هیچگونه دلیلی زیر سوال نبرید
اینکه تعدادی با نام ارائه دهنده درگاه واسط اقدام به کلاهبرداری کرده اند نه تنها مشکل شما بلکه مشکل همه همکاران میباشد

بله کاملا حق با شماست به دستور شرکت محترم شاپرک درگاه های سامانه های بدون نماد به حالت تعلیق در اومدن ولی اگر اطلاعیه خود سامانه نماد الکترونیک رو مطالعه کنید ( http://www.enamad.ir/News/Khabar920606.aspx ) سامانه های متمرکز کننده کسب کارهای خرد ملزم به انجام تعهدنامه محضری شده اند و لیست سایت هایی که اقدام به این امر کرده اند در اختیار شاپرک قرار گرفت و بنابر نامه ای که در ( 1395/7/5 ) از طرف بانک مرکزی و شرکت شاپرک به شرکت های PSP ارسال شد ، این شرکت ها ملزم به ارائه درگاه پرداخت به لیست ارسالی از طرف شرکت شاپرک شدند
حال اگر در خصوص اینکه سامانه دارای پرونده نماد الکترونیک هست یا خیر میتوانید از خود مرکز نماد الکترونیک استعلام کنید
ولی اینکه میفرمائید سایت مارا چک کردید نماد ندارد ، بنده نیز در متن بالا بصراحت توضیح دادم که به چه دلیل به سامانه ها نماد نمیدهند ( عدم تدوین قانون متمرکز کنندگان از سمت شاپرک ) یعنی فعلا قانونش در حال نوشته شدن میباشد

موفق و پیروز باشید
IMG_20160914_011132.jpg
دوست و همکار گرامی ، حرف های این دوستمونو به دل نگیرید و وقت خودتونو با این جور افراد ... نگزرونید.
ایشون در 24 ساعت شبانه روز میخواهند چون امتیاز کاربری خودشونو بالا ببرند در تاپیک های متعددی که حتی هیچ اطلاعی در آن زمینه ندارند اقدام به ارسال پاسخ های نامفهوم میکنند که تمام آنها نشان دهنده وقت اضافه این فرد میباشد ، چون بنده همین مشکل برام پیش اومد ، که مشاهده کردم هم در این انجمن و هم در شاپ کیپر اقدام به ارسال مطالب بیهوده کرده اند و برای خود خوش هستند . یک چیز خنده دار باید بگم که ایشان حتی نقطه به نقطه سایت بنده را بررسی میکنند تا یک نقطه جا بیوفته میان تو تاپیک اعلام میکنند که تمام آنها حرف های بنده را تصدیق میکنند ، بنده تصمیم گرفتم از این به بعد در هر تاپیکی یا تاپیک خودم با مطلب این فرد روبرو شدم به هیچ وجه آن را مشاهده نکنم و به عنوان یک اسپم بی تجربه قبول کنم.
ضمنا خاطرنشان میکنم که اگر وجود این افراد نبود ما هیچ وقت امید به ادامه راه نمیگرفتیم ، چون با وجود آنها اعتبار و قدرت ما تصویب میشود که چنین افرادی پیگیر ما هستند .