نقل قول نوشته اصلی توسط peyman_m نمایش پست ها
دوست خوبم از اینکه بدون اطلاع در خصوص دیگران اقدام به نوشتن مطالب کذب میکنید ، کار اصلا شایسته ای نیست
سامانه A-Bank.ir به عنوان یک سامانه استارت آپ بوده و سامانه دارای پرونده نماد الکترونیک به شماره : 25043879 میباشد که بدیل عدم تدوین قانون متمرکز کنندگان کسب کارهای خرد توسط شرکت محترم شاپرک ، در صف انتظار جهت دریافت نماد از سامانه نماد الکترونیک میباشد .
در حال حاضر
ادامه فعالیت سامانه بنابر اخذ تعهدنامه محضری توسط مرکز نماد الکترونیک و به دستور شرکت محترم شاپرک بوده و در لیست سامانه های معرفی شده از سمت شرکت محترم شاپرک و بانک مرکزی به شرکت های ارائه دهنده PSP جهت ارائه و استفاده از خدمات درگاه پرداخت میباشد .

مشکل عدم ارائه نماد الکترونیک به شما دلیل بر بی پایه اساس بودن و یا غیر قانونی بودن سایر سامانه ها نمیباشد

در یک کلام من از پشت کوه نیومدم اقای محترم ! من الان دارم نمادم رو تمدید میکنم بعد از درخاست کارشناس میاد چک میکنه نماد میده پروسه زمانیش حد اکثر یک ماه طول میکشه اما من سایت شمارو خیلی وقته چک میکنم اما نماد ندیدم شما سعی کن ادم دروغ گو جلوه ندی حرفای که در پست قبلیم زدم حقیقته من دشمنی با کسی ندارم این چیزی که گفتم خود شرکت شاپرک گفته بود قبلا دیگه با شما بحث نخاهم کرد