با سلام
ممنون از نظرتون
سرور ها فعلا خارج از ایران می باشد
تمامی پسوند ها رو حل شاید نشه چون از اسکریپت کلیفا استفاده میشه ولی به احتمال زیال بتونم حل کنم اون پسوند هارو
دو گیگ برای php یک فاجعه هست !
دو گیگ بخواید از یک سایت php آپلود کنید حداقل رم 2 برای اون آپلود می خواید ( البته من کاری ندارم چه اسکریپتی باشه ولی php دو گیگابایت رو آپلود کنید یعنی یک فاجعه
اطلاعات یک سال به صورت رایگان نگهداری خواهد شد پس از یک سال هزینه اضافی سالانه برای هر اکانت گرفته خواهد شد
درود
سرور ها خارج از ایران هستند
لینک مستقیم می باشد
آپلود از لینک فعال می باشد
آپلود از تورنت استفاده نمیشه به چندید دلایل عمر تورنت از بین رفته من کمتر سایتی رو دیدم از تورنت استفاده کنن
قابلیت rar و unrar وجود نداره کسی بخواد اون قابلیت داشته باشه می تونه از هاست های رایگان شرکت ها استفاده کنه
پاپ آپ به هیچ عنوان قرار داده نمیشه
تبلیغات هم به صورت حداکثر سه بنر خواهد بود که اصلا مزاحمتی برای کاربران وجود نخواهد داشت
ماندگاری همون طور که گفتم فایل ها چون قراره زیاد به کاربران حجم بدیم مثلا 20 گیگابایت برای یک سال شاید نگه داری اون یک سخت باشه
اسکریپت کلیفا هستش شاید هم اختصاصی شد ابتدا از کلیفا شروع میشه بدونه کپی رایت هزینه های زیادی قبلا برای آپلود سنتر قبلی کرده بودم متاسفانه روش کار نکردم نتوسنتم نگهش دارم به خاطر همون اون بسته شد
دامنه کوتاه به نظرتون رسید ممنون میشم معرفی کنید ( ثبت نشده باشه قبلا )
سئو مشکلی نیست تا وقتی آقای پارسایی رو داریم غم نداریم
سرعت بالا بازم مشکل نیست
انواع سرعت ها که حداکثر سرعت رو برای همه کاربران ارائه میدیم ولی دیگه مثلا برای کاربران رایگان فرضا شاید 5 گیگ فضا بدیم !
پاپ آپ اصلا استفاده نمیشه تبلیغات هم زیاد نیست و اصلا مزاحمتی برای آپلود نخواهد داشت
محدودیت نداره !
لینک مستقیمه
پشتیبانی از فرمت ها هم برای اکانت های طلایی قرار خواهم داد
در متن بالا اشاره کردم
ممنون از دوستانی که نظر دادند بازم نوشته هامو بخونن اگر موردی بود به من ممنون میشم بگن