نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
سلام

یعنی شما گوگل رو با تلگرام مقایسه میکنید ؟! عنوان این تایپیک کاملا اشتباهه . تلگرام اصلا در حد گوگل نیست ! تلگرام برای ما ایرانی ها بزرگه یعنی ما ایرانی ها گنده اش کردیم ... 73.5 % کاربران تلگرام ایرانی هستند ! طبق آمار الکسا :

http://www.alexa.com/siteinfo/telegram.me

میشه بفرمایید امنیت و حریم خصوصی کدوم یک از برنامه های شبکه اجتماعی معلوم هستش ؟ گوگل یار قدیمی همه ما هستش و مطمئن تر و ایمن تر از گوگل وجود نداره !!

دقیقا این حرف شما در این حد خنده دار هستش که بگیم امکانات بنز و بی ام دبلیو از امکانات پراید و پژو خیلی کمتره !
برادر این برنامه هنوز نسخه یکش نیومده شما میفرمایید امکاناتش پایینه ؟ این برنامه تازه معرفی شده و جای کار و پیشرفت خیلی زیادی داره ...

به عنوان آخرین کلام هم عرض کنم هیچ وقت شرکتی مثل تلگرام به گرد پای گوگل هم نمیرسه ، چه از نظر تکنولوژی و چه از نظر کیفیت و خدمات دهی و...
اگه ما ایرانی ها تلگرام رو گنده نمیکردیم این شرکت باید توی همون چند ماه اول فعالیتش نابود میشد !

یا حق
درود...
همین طور گفتم از اول گوگل وجود آمد توی از همون اول حریم خصوصی وجود نداشت...
مقاله هایی توی سایت ها منتشر شده بود که هر شرکتی مثلا گوگل یا مایکروسافت یا و... داده های عظیم کاربران را در اختیار دولت آمریکا قرار بدهد و این به معنی نابودی حریم خصوصی کاربران هستش و هم اکنون وجود نداره...
امنیت 100 درصد وجود نداره و حریم خصوصی همین طور...
تلگرام اینکه در ایران طرفدار داشت به خاطر امکانات و همچون وجود چت خصوصی سکریت چت و هویت دو مرحله ای two-step verification ,....اینهمه کاربر در ایران بدست بگیرد...
اگه او گوگل بتونه امکانات تلگرام رو بیاره شاید بتونه دل کاربران ایرانی بدست بیاره...
ولی من برنامه ای که حریم خصوصی و امنیت نداشته باشد در استفاده آن احتیاط می کنم...