طبق گفته مدیر تلگرام؛روزانه ۱۵ بیلیون! پیام ارسال میشه که حجم زیادی از اون ها فایل های صوتی؛ عکس یا کلیپ هست!
تعداد کاربرانش هم به ۱۰۰ میلیون رسیده طبق گفته مدیرش.
سوالم این هست کسی میدونه از چه روشی برای نگهداری این هجم عظیم از فایل استفاده میکنند؟
من حساب کردم اگ ۵۰ تا سرور اختصاصی هم داشته باشه؛ هر سروری با قیمت معقول نهایت ۱۰ ترابایت فضا داره! با این حجم عظیمی از صدا و تصویر که هر روز ارسال میشه به سرور تلگرام؛ هر چقدر هم که سرور داشته باشه؛ باز باید برای ماه بعد فضا کم بیاره. ینی واقعا تلگرام میاد هر ماه ۵۰ تا ۱۰۰ تا سرور اضافه میکنه به سرورهایی که داره؟
واقعا چطوری این مشکل رو تلگرام حل کرده؟
من هیچ روش دیگه ای جز اینکه یه سرور اختصاصی تهیه کنی و فایل ها رو روش بریزی و با nfs وصلش کنی به سرور اصلی به ذهنم نمیرسه. و هر وقت پر شد دوباره یه سرور دیگه اضافه کنی و اینطوری ادامه بدی که این یعنی هر ماه به هزینه نگهداریت اضافه میشه....
آیا راه دیگه ای هست؟ مثلا جایی هست که بهت سرویسی بده که هر چقدر فایل بریزی روش بازم جا داشته باشه؟ فرضا بهت یه آی پی بدن بگن این مونت کن رو سرور و فایل هات رو بریز روش و از اونطرف اونا حالا به شکلی کلود یا هر تکنولوژی ای که دارن فایل ها رو میزبانی کنی و مشتری نگران پر شدن هارد نباشه؟
در مورد سولوشن کسی میتونه اطلاعاتی در اختیارم بذاره و راهنمایی کنه که دقیقا چی هست و چه فرقی با سرور اختصاصی داره؟
مچکرم.