نقل قول نوشته اصلی توسط pamenary نمایش پست ها
خیلی تاثیر داره دیگه درگیر SQL injection, XSS و... نیستی
البته اگه فقط دلیل رو این بدونید جسارت نباشه اما این یعنی تنبلی چون بدون فریم ورک هم میشه تمامی این موارد رو رعایت کرد نیاز هم نیست هر بار به قول شما درگیر باشیم فقط یه بار روش های خاصش رو یادبگیریم دفعات بعدی براحتی می تونیم انجام بدیم.تازه اینطوری روش Customize شده نسبت به نیاز های پروژه خودمون هم داریم البته من به شخصه استفاده از فریم ورک رو بیشتر برای تجربه کار با اونا و کسب مهارت درشون می دونم چون شرکت هایی که تو روزنامه ها آگهی استخدام برای برنامه نویس PHP می خوان اکثراً دنبال برنامه نویس فریم ورک هستن و از این نظر یادگیریشون مزیت حساب میشه.البته از این نظر باید تمامی فریم ورک ها رو بلد باشید چون حتی هنوز که هنوزه خیلی از شرکت ها من می بینم تو روزنامه دنبال برنامه نویس PHP با مهارت در فریم ورک های قدیمی مثل CakePHP هم هستن.

البته نمیشه از ویژگی توسعه همزمان یه پروژه با فریم ورک ها توسط چندین نفر گذشت ولی به نظر من برای ما ایرانی ها که اکثراً تک نفری برنامه نویسی میکنیم تک نفری سایت خدماتی میزنیم تک نفری شرکت میزنیم و... حتی MVC هم لزومی نداره چه برسه به فریم ورک های قدرتمند و غنی تازه استفاده از فریم ورک برای فقط برنامه نویسی یه نفره باعث میشه اول کار خیلی هم گیج بشید چون موقعی که پروژه دست چندین نفر هست حداقل هر کسی مسئول یه بخش از اون همه بخش یه فریم ورک هست ولی وقتی تک نفری باشه یکم سخت میشه.