درود و عرض ادب
با مقدمه ای کوتاه میرم سر اصل مطلب
یک سروری از امریکا دارم که بیش از 4 ماه پیش تهیه کردم اما به دلیل مشغل کاری و دانشجویی هنوز فرصت نکردم کانفیگ اش رو انجام بدم و فکر نکنم بازهم وقتش پیش بیاد. سرور های قبلی ای که برای مصارف شخصی میگرفتم عموما KVM بود و از ویندوز استفاده میکردم اما این بار OpenVZ هست و اجبارا باید لینوکس داشته باشم و خب میخوام تجربه کنم. این به این معنیه که آشنایی با مفاهیم پایه لینوکس، دیسترو های اوبونتو و رد هت و ترمینال دارم اما تجربه کافی و وقت لازم برای یادگیری رو هم ندارم.
به همین خاطر به یک نفر نیازه یک سری تنظیمات اولیه رو برام انجام بده. SSH با دسترسی روت داده میشه و Fedora 22 رو ترجیح میدم اما اگه نیاز باشه CentOS یا Ubuntu لود میکنم.
به طور خلاصه به این خدمات نیاز دارم:
- نصب و کانفیگ دسکتاپ KDE پیش نیازها و TigerVNC یا NoMachine
- انجام تنظیمات پایه فایروال و بستن پورت های غیر ضروری و خب هرچیزی که برای جلوگیری از ساده ترین نوع هک لازمه. دیگه اساتید خودشون بهتر میدونند
- در صورت نیاز؛ بررسی و تصحیح پرمیشن ها، روت، فایل سیستم که بر اساس تجربه فرد و میزان اگاهیش میتونه باشه و جوری که صلاح بدونه
*اختیاری* نصب و کانفیگ وی پی ان ساده که گهگاه برای فورواد ترافیک استفاده میکنم
و در آخر هر چیز دیگه ای به نظر اون شخص انجامش مورد نیازه و میتونه مفید واقع بشه
منظورم از استفاده شخصی هم Torrent سبک و OwnCloud و بک آپ هست. استفاده تجاری یا وب سرور دانلود ندارم به همین خاطر بودجه ام محدود هست.
خواهشی که دارم، لطفا در صورت تمایل(!) صریحا و واضح هزینه رو هم اعلام بفرمائید و به پیامرسان ها و سیستم های تیکتینگ سایت تون منتقل نکنید من رو.
یا حق