نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
Mr.Pouria من اسیاتک هستم و دیدم سرویس ها قیمت ها عوض شده خوب اما بنظرم ارزون نشده امده سرویس ها و حجم ها را تغییر داده و تایم رایگان شبانه را زیاد و یکپارچه کرده مثال میزنم که میگم ارزون نشده من قبلا 36 گیگ حجم در 6 ماه میگرفتم که یعنی ماهی 6 گیگ 5 تا 8 صبح رایگان با کامزد اینا میشد 110 تومان حالا این سرویس حذف شده امدند این کارا کرده

اینترنت پرسرعت حامی 18 گیگ در 6 ماه ( 2 تا 8 صبح نامحدود)
92400 تومان + 5000 هزینه نامحدود شبانه + کامزد یعنی میشه همون نزدیک 110 تومان
حالا مقایسه :
من سرویس قدیم را 36 گیگ میگرفتم 6 ماهه 110 تومان با همه چیز اما الان باس ماهی 3 گیگ بگیرم که میشه نزدیک 110 تومان در صورتی سرویس قبلی ماهی 6 گیگ بود خوب این بنظر شما ارزون شده ؟!!!! حرفی اصلا دیگه برای گفتن ندارم
سرویس شما باید قیمتش نصف و یا حداقل 2/3 میشد ... این مورد رو باید شرکت آسیا تک به شما رسما و قانونی توضیح بدن این نوع یک کلاه برداری رسمی هست !

با شماره 195 تماس بگیرید گزارش کنید اگه خود آسیا تک پاسخ گو نبود برای محکم کاری تویسایت 195.ir هم یک طرح شکایت بزنید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed-MC نمایش پست ها
دقیقا موافقم با شما..
دیشب سرویس خودم آسیاتک رو تاومدم تمدید کنم...دیدم سرویس ها تغییر پیدا کردند..دانلود شبانه رو برداشتن و فقط روی چند سرویس هست..
خلاصه اینکه مثلا ارزون کردن و در واقع نسبت به ماه قبلی که تمدید کردم با همون حجم دیدم گرون تر شد..
بدون توجه به سرویس رایگان شبانه هر گیگ 600 تومان به صورت حداقلی ارزان تر شده و آسیا تک به جای کاهش گیگ ها باید افزایش میداد !