نقل قول نوشته اصلی توسط keyhan7 نمایش پست ها
واقعا حرفتون غیر حرفه ایه
و باتوجه به این که فعالتی روی دامین نداشتین هیچ کپی برداری نبوده
حتی اگر شما فعالیتی رو انجام بدین انگار از رو اون کپی برداری کردین
اگر به ثبت دامنه باشه پس افراد سود جو که قبلا همه دامنه ها رند رو ثبت کردن باید ادعاهای این چنین داشته باشن
چندین بار شده بخام فعالیتی انجام بدم ولی افراد سود جو دامین مورد نظر رو ثبت کرده و نتونستم ثبت کنم و این باعث میشه یه علامت - وسط اون دامنه بندازم تا بتونم دامین مورد نظر رو ثبت کنم
دوست عزیز صحبت شما غیر حرفه ای است

وقتی شما نتوانستید دامینی ثبت کنید آن افرادی که زود تر ثبت کرده اند الزاما سود جو نیستند !!! وقتی می بینید یک دامینی استفاده شده باید کمی بیشتر در انتخاب نام دامین مد نظرتان تامل بفرمایید نه اینکه با افزودن علایم دیگری قصد در شبیه سازی به آن دامین داشته باشید

مثال :
فرضا دامین irancell.ir را شخصی ثبت کرده باشد

و شما تمایل به ثبت همچین دامینی باشد ( از دید شما این فرد سود جو بوده است ! ) و تصمیم میگیرید iran-cell.ir را خرید کنید =>

مسلما در اینترنت تجارت کرده اید و مطلعید که وقتی یک نام فارسی چند دامین داشته باشد اولویت با دامین رند تر است و با نظر @
کاملا موافقم ولی موردی که هست اینه که شما به نام برند فارسی آن شخص لطمه زدید البته به شرطی که فعالیت یکسانی داشته باشید ! ( که این موردی که بنده دارم فعالیت ها یکسان است )

امید وارم منطقی با این موضوع برخورد کنید و جبهه گیری نکنید چون مهم هم نیست

بنده هم به تازگی متوجه شدم که نیم چه قانونی در این زمینه وجود دارد که اگر ماده 66 قانون تجارت الکترونیک را مطالعه کنید در جریان امور قرار میگیرید .

در ضمن شخص مورد نظر هم فعالیتی ندارد بلکه صرفا یک قالب آپلود کرده و تبادل مالی بین فروشنده و خریدار وجود ندارد !

از طرفی متاسفم برای دوستانی که اطلاعی از موضوعی ندارند و بیان می کنند ( برخی پیام ها که افتضاحه طرف میگه کسی نمیاد قبل از اینکه شما دامینی بخرید whois بگیره قدمت رو بررسی کنه ! این دیگه آخرش بود متاسفانه باز تابستان شد و ... ) ( این مورد آخر روی صحبتم با شخص شما نبود @)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط chichosting.net نمایش پست ها
درود
اهمیت ندید و به فعالیت خود ادامه دهید
اگر فعالیت شما جدی تر باشد مجبور خواهند شد نام برندشان را تغیر دهند.
اولویت همیشه با نام دامینی هست که مادر یا رند تر باشد
اگر هم دامین شما رندتر نباشد فعالیت جدی تان در آن زمینه رقیب را کنار خواهد زد .
سلام
کاملا موافقم با نظرتان .
ولی موردی که هست ببینید اگر دامین خاص نباشد به طبع درجه اهمیت خیلی کمتری دارد
ولی اگر دامین خاص باشد ...

متوجه شدم حتی امکان شکایت از دامین مشابه دامین رند تر وجود دارد البته صاحب دامین رند تر بایستی مواردی از قبل تهیه کرده باشد