نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
سلام.
دوست من اگر میتونید سرویس سیمی تهیه کنید شدیدا پیشنهاد میشه بگیرید! (حتی از مخابرات)
سرویس های بیسیم خوب هستن. منتها متاسفانه ثبات ندارن...
بنده جایی هستم که 2 کیلومتر از هر طرف بری ، اینترنت همه جوری هست ولی ما نه
خوب محابرات هم اینترنت نمیده!!!
ضمن اینکه خیلی از مناطق کلا انحصار دست مخابرات به دلیل زیرساخت خاصی که داره و سرویس دهنده های دیگه نمیتونن سرویس بدن (مثل فیبر نوری بودن و اینجور چیزا)
ابتدا از هر 3 اپراتور تلفن همراه تست بگیرید ببینید هیچ کدوم 3جی نیست در منطقتون؟ (سرعت رو بسنجید)
اگر مشکلتون برطرف نشد و حتما نیاز به اینترنت قوی دارید ، نیازی نیست از آی اس پی خاصی بگیرید
P2P جواز خاصی نمیخواد. شما میتونید آنتن Sender رو منزل یکی از آشناهاتون قرار بدید که اینترنت دارن (و نزدیک هستن به شما) و سپس یه آنتن هم به عنوان Receiver روی پشت بام خودتون قرار بدید و شبکه برقرار کنید.
به صرفه تر هست از اینکه وایرلس از شرکت ها بگیرید.
لطفا بیشتر در رابطه با سرویس سیمی توضیح میدید ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Riko نمایش پست ها
کدوم استان و شهر هستین؟ های وب 4g داره ولی بسته حجمیش خیلی کمه 3 گیگ
متاسفانه ارائه نمیشه .
نقل قول نوشته اصلی توسط toltek نمایش پست ها
با سلام

نزدیکترین شهر به شما کدوم شهره و کدوم ارائه دهنده اونجا آنتن داره؟ فاصله رو چک کنید به ازای هر دو یا 5 کیلومتر یک آنتن نصب کنید. هزینه ی نانو همونطور که دوستان گفتن حدود سیصد تومنه و آنتن قویتر حدود 500 الی 900 تومن. نحوه ی کارش هم اینجوریه که در شهری که مثلاً شاتل نمایندگی داره روی یکی از آنتن هاشون یک آنت قوی نصب می کنن که به آنتن دوم شما و هر آنتن دیگه ای که اون سمت باشه اینترنت به صورت پوینت تو پوینت ارائه میده. البته من شنیدم یک شرکت دیگه ای هم یه کارایی داره می کنه.. فردا میپرسم و اطلاع میدم.

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
بله با تشکر از شما ، راستش بنده از پس ی همچین هزینه هایی بر نمیام .

==============

اینطور که معلوم هست این سرویس ها شامل هزینه های زیادی میشن .