نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
همانطور که دوستان گفتن با توجه به اینکه سایتتون بزودی آماربالایی رو قراره بگیره! به نظر من شما یک سرور مجازی بگیرید خیلی بهتر هست...چون شرکت های هاستینگ مسلما سایتتونو تا یه حدی ساپورت میکنن و شما ممکنه برای انتقال روی سرور مجازی تو دردسر بیوفتید از یه طرف سایتتون واسه یه مدت زمانی کوتاه بسته میشه و بسته شدن سایت برای سایتی که داره آمار بالایی میگیره زیاد خوش آیند نیست...به نظر من شما یه سرور مجازی بگیرید بهتره! در هر حال در خدمتیم!فاکتورفروش شرکتی هم ارائه میشه! در صورتی که قصد استعلام دارید پیغام خصوصی فرمایید تا اطلاعات شرکت و سابقه امور کاری رو براتون پ.خ کنم!

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------

این لینک کمکتون میکنه!
http://www.webhostingtalk.ir/f129/7044/
وقتی سایت بازدید بگیره درسته به سرور فشار میاد ولی اگه کاربر هزینه خوبی بده در قبال سرویسی که دریافت میکنه هاستینگ هیچوقت سایتش رو نمیبنده چون میتونه با اون پول از تعداد اکانت هاش کم کنه یا اینکه سرورش رو ارتقاء بده به نظر من سرور مجازی فقط به درد سایت هایی خاصی می خوره! علاوه بر اون سرور مجازی هزینه بالایی داره که کاربر اگه همون هزینه رو به هاستینگش بده میتونه رو همون سرور بمونه و بدون دردسر به کارش ادامه بده!

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط bps نمایش پست ها
هزینه در وهله اول مهم نیست.
2 فاکتور اعتبار و تخصص از همه چیز مهم تره.
شاید بگی اگه اینجوریه برو شرکت های مثل پارس دیتا یا .... که من به دلایل شخصی نمیخوام از اون 20 تا شرکت بزرگ سرویس بگیرم ! همین !
اگه خواستید ما هم درخدمت هستیم هم میتونیم فاکتور رو براتون توسط پست ارسال کنیم و هم از طریق فکس!