سلام دوستان . من چندماه پیش یه هاست از یه شرکتی گرفتم دارای سرعت خوبی بود و بدک نبود اما پشتیبانی ضعیفی داشت مثلا یه هفته چون لایسنس سی پنلشونو نداده بودن من به سی پنل هاستم دسترسی نداشتم. اون زمون سایتم با 80 انلاین بدون مشکل آپ میشد و به سرعت بالا میومد . اما یه دفعه همه چیز خراب شد یه عده هکر عرب به خاطر ضعف سرور اونا تمام سرورشونو نابود کردن . کلا سایت ما رو دو هفته خوابوندن بعد از دو هفته و با بدبختی تونستم از طریق تلفن باهاشون تماس بگیرم که چرا سایت بالا نمیاد و با وقاحت گفتن شرمنده بک آپ ها رو پاک کردن و دیگه بک آپی برای رستور کردن نیست . که متاسفانه من قبلا بهشون از طریق تلفن اطلاع داده بودم که سایت ما به خاطر حجمش( بالای 5 گیگ) قابلیت دانلود بای ما نداره اما اونا توجهی به این موضوع نداشتن و سایت ما کلا برای یک ماه نابود شد
یک هفته پیش از یه شرکت دیگه رفتم سرور مجازی گرفتم و دوباره سایتو نصب کردم و از صفر شروع کردم اما به خاطر محبوبیت سایتم دوباره بازدیدم بعد دو روز به بالای 13 هزار رسید اما سرعت سرور مجازی من وحشتناک پایین اومده و وقتی به اونا درخواست پشتیبانی میدم که سایتم کند بالا میاد در پاسخ حق به جانب خودشون میگن شما دارید بیش از حد از منابع سرور استفاده میکنید و توقع نداشته باشید بیشتر از پلن سرور مجازیتون استفاده کنید . قسمت جالب اینجاست که متوجه شدم اون شرکت قبلی که ازش هاست خریدم نماینده همین شرکتیه که الان ازش سرور مجازی خریدم (از خوش شانسی ما از بی امنیتی اونا فرار کریدم بدتر شد)
اینجا دیگه همه با این چیزا اشنا هستن چندتا سوال از شما عزیزان دارم

اول اینکه میتونم از اون هاستینگی که باعث شد سایتم به خاطر ضعف امنیتیش نابود شه و از صفر شروع کنمو شکایت کنم؟ که بنا به دلایلی پاچه این شرکتی که ازش سرور مجازی گرفتمو بگیرم

دوم اینکه به نظر پلن سرور مجازی لینوکس من با قابلیت : پهنای باند نامحدود و تعداد هسته سی پیو 3 core و درصد قدرت سی پیو 65 درصد و رم 1536 + 265 رم اضافی + 3072 رم کمکی و پروت 100 مگابیت بر ثانیه واقعا و با پنل دایرکت ادمین طاقت سایت من رو نداره !!! من دارم ماهی 75 تومن پس برای چی میدم

سوم اینکه چطور میتونم بفهمم که سایت من داره بیش از حد مصرف میکنه یا نه

چهارم اینکه ازشون درخواست انتی نصب انتی دیداس کردم و در پاسخ برام نوشتن : آنتی دی داس نرم افزاری هست ولی صد در صد پاسخ گو نیست . فایروال سخت افزاری نصب بشه 99 درصد حملات میگیره که اونم 150 دلار هزینه داره

پنجم اینکه دیگه منو پشیبانی نمی کنن . یعنی جواب درخواست هامو با اینکه 4 روز ازشون گذشته نمیدن و پشتیبانی انلاینشون هم به محض اینکه وارد محیط گفتگو باهاشون میشم پاسخمو نمیده و دائما پیغام میده در حال حاظر قادر به پاسخگویی به شما نیستیم

ششم اینکه من در زمان خرید در قسمت اضافات علاوه بر یه ای پی اضافی و 256 رم اضافی و یه دایرکت ادمین یه چیزی به نام تنظیمات امنیتی رو هم تیک زدم که قیمتش 20 هزار تومن بود و بعد از فعال شدن سایتمو نصب کردم و فردای روز نصب سایتم تنظیمات امنیتیشونو انجام دادن جالب اینجاست یه متغیری توی فایل php.ini به نام open_basedir رو بستن من که بلد نیستم درستش کنم هی به اونا نامه میدم که میگم بابا شما اینو دستکاری کردید لااقل درستش کنید هی میگن ما تنظیمشو برعکس میکنیم بازم شما میگید مشکل دارید . اخه مگه میشه درست نشه !!! سایت من جامعه مجازیه و یه جای در مورد این خوندم که مربوط به اپلود هستش و نبودس در اپلود مشکل ایجاد میکنه!!!

یکی به من بگه چیکار کنم و از دوستان کسی سرور مجازی قوی سراغ داره به من پیشنهاد بده

---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:11 AM ----------

شاید واقعا دارم بیش از حد مصرف میکنم نمیدونم دوستان معنی این نام خودکار سیستم چه؟
The system load average is 12.2110/05/2010
This is an automated message notifying you that the 1 minute load average on your system is 12.21.
This has exceeded the 10 threshold.

One Minute - 12.21
Five Minutes - 6.55
Fifteen Minutes - 3.49