به نام خداوند بخشنده مهربان
دورد دوستان عزیزم ...
برای هر کدوم از افرادی که در سطح نت فعالیت میکنن ، چه تازه کار و چه حرفه ای ، شاید حداقل یک بار این سوال پیش اومده باشه که آیا من میتونم سایت خودم رو ، خودم اونطور که میخوام طراحی کنم یا خیر . این سوال خصوصا برای کاربرانی پیش میاد که دوست دارن یه سایت با طراحی خاص خودشون داشته باشن . غیر از طراحی و شکل بندی اولیه سایت ، خیلی موارد دیگه هم مد نظر هست ، از جمله موارد فنی و کد نویسی سایت . از این دست موارد میشه به طراحی واکنشگرا یا ریسپانسیو اشاره کرد در طراحی های مدرنی که توسط طراحان وب سایت ها انجام میشه ، بیشتر هزینه کار بخاطر این مورد از کاربران دریافت میشه ( در صورتی که درخواست سایت با قابلیت واکنشگرا داده باشن ) ...
امروز میخوام سرویس که بعد از چند هفته کد نویسی آماده سازی شده رو بهتون معرفی کنم که در زمینه ساخت و طراجی سایت و قالب فعالیت میکنه . سایت ساز پارسی نام سرویس ماست . طبق متنی که به عنوان نوعی مقدمه در بالاتر توضیح دادم ، سرویس مورد نظر ، در زمینه طراحی و ساخت سایت تهیه و آماده سازی شده . ما مثل هر سرویس دهنده دیگه ای ، سعی کردیم که از امکانات کاربردی تا امکاناتی که شاید گروه خاصی از کاربران رو هدف قرار داده باشه رو در سرویس سایت ساز پارسی قرار داده باشیم . من به بعضی از امکاناتی که سرویس ما داره اشاره میکنم :
- امکان طراحی سایت مد نظر خودتون به وسیله سیستمی که در سرویس ما تدارک دیده شده . شما از طریق این سیستم و به وسیله کشیدن و رها کردن ( Drog & Drop ) میتونید اجرای تک تک صفحات سایت خودتون رو به هم متصل کنید . بنابراین هر کدوم از کاربران با هر سطح مهارتی میتونن به سادگی اون سایتی که مد نظرشون هست رو با دستای خودشون بسازن .
- امکان آپلود تصاویر و مواردی که برای تهیه سایت مورد علاقه خودتون نیاز دارید .
- ما یک امکان ویژه رو برای توسعه دهندگان در نظر گرفتیم که یکی از برتری های سیستم ما نسبت به سیستم های مشابه و رقبا هست . اونم اینکه شما میتونید به کدهای هر قسمت به صورت آنلاین دسترسی داشته باشید و در هر لحظه طراحان و برنامه نویسان وب میتونن کدهای هر قسمت از سایت خودشون رو در سیستم سایت ساز پارسی مشاهده کنن . این یک امکان خوب و کاربردی از طرف ما برای کاربرانی هست که از علم طراحی و برنامه نویسی برخوردار هستن .
- در نهایت امکان خروجی گرفتن از سیستم سایت ساز پارسی . وقتی که سایت خودتون رو به همراه تک تک صفحاتی که نیاز داشتید ، درست کردید ، حالا وقت اون رسیده که از سایت خودتون خروجی بگیرید و از اون استفاده کنید . سیستم به شما فایل با پسوند Zip که حاوی محتویات سایت مد نظر شما هست رو بهتون تحویل میده که آماده دانلود و استفاده هست .
بیشتر از این توضیحی نمیدم فقط چند نکته :
1 ) از تیم محترم برنامه نویسانی ( خارج از کشور ) که ما رو در تدارک این سیستم یاری کردن تشکر میکنم . همچنین از آقای محمد امین اللهی که در بخش ایران ، مراحل آماده سازی و کد نویسی بخش های گوناگون این سرویس رو انجام دادن .
2 ) از دوستان عزیز میخوایم که نظرات خودشون رو با ما در میان بذارن . ما انتقادات و پیشنهادات رو دریافت میکنیم . میتونی از طریق بخش پشتیبانی در سایت ساز پارسی استفاده کنید .
در نهایت باید به این مورد اشاره کنم که این تاپیک برای معرفی خدمات ما بود . اما به دلیل محدودیت هایی که در انجمن وجود داره ، امکان درج تاپیک در قسمت فروش وجود نداشت ، به همین دلیل از این قسمت استفاده کردم که مدیران عزیز در صورتی که مشکلی از بابت وجود داشت ، ازشون خواهش میکنم تاپیک رو انتقال بدن . ممنون ...
خب دیگه بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم . از دوستان عزیز دعوت میکنم خودشون سیستم ما و امکانتش رو بررسی کنن . آدرس پروسه و ورود به : سایت ساز پارسی
ضمنا ، به مناسبت آغاز فعالیت این پروژه ، کد تخفیفی هم به صورت محدود برای کاربران وب هاستینگ تالک در نظر گرفتم که دوستان عزیز میتونن ازش در خرید سرویس استفاده کنن : کد تخفیف : WHT04
موفق و سربلند باشید