نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 228

موضوع: یوگیگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

پیش فرض پاسخ : یوگیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi741 نمایش پست ها
    بنده تا حالا با این شرکت کار نکردم و سرویسی هم نداشتم فط نظر شخصی خودم میگم بنده به عنوان کاربری که 12 سال هست تو دنیا مجازی هست و سایت داره همیشه بکاب سایت هام که نزدیک به 16 گیگ هست رو دو سرور ftp نگه داری میکنم + یک نسخه هم تو سیستم شخصی خودم شما کاربران محترم بایستی از قبل همیشه به فکر گرفتن بکاب در جایی دیگر باشد که اگر مشکلاتی از قبیل هک شدن یا سوختن هارد اصلی سرور پیش اومد کاسه چه کنم چه کنم دست نگیرید قصد طرفداری از کسی ندارم دارم فقط نظر شخصی خودم بیان میکنم این اقای یو گیگ بنده خدا تقصیری نداره یکی به نامردی بهشون خنجر زده و این دلیل بر این نمیشه تمامی انگشتهای اتهام به سمت ایشان بره خوب بنده خدا چیکار کنه به نظر شما خودکشی کنه تا دل اونهایی که سرویس دارن خنک بشه کاری نمیشه کرد هر کسی میتونه از اول شروع کنه بسم الا ماهی هر وقت از اب بگیری تازه هست فقط کمر همت میخوا د یه یا علی گفتن و اینم باید تجربه بشه برای اونهایی که زخم خوردن همیشه هر هفته از سایتشون بکاپ بگیرن بنده 7سال پیش با یک شرکت کار میکردم که هارد سرورش سوخت ولی چون بکاب داشتم تو سیستمم دوباره تونستم ریکاوری کنم پس دوستان بجای فحش بدگویی ناسزا و چیزهای دیگه اگر واقعا در توانتون هست از اول شروع کنید اگر م نیست دیگه اینقدر نمک رو زخم نپاشید
    هیچ کسی دوست نداره مشتری هاش از دست بده چون منبع در امد براش و جناب یوگیگ هم موظف هستن بجای خسارت وارداومده سرویس های رایگان بدن به ازای روزهای باقیمانده کاربرانشون تا دیگه دینی در گردنشون نباشه روز خوش
    بعضی وقتا شما نمیتونید از فایل هاتون اصلا بک آپ درست بگیرید

ما از عزیزی چند سال پیش سرور اختصاصی داشتیم بنابه دلایلی همین مشکلی که الان پیش اومده به گونه ای دیگه براشون پیش اومد

ما اول فکر سوختن هارد و اینارو کرده بودیم بخاطر همین هم هارد هارو رید کردیم که احیانا اگه هاردی سوخت هارد دیگه باشه ولی مشکل مشابه پیش اومد و کلا ۸ ترابایت فایل ما پرید

پس لزوما شما نمیتونید از فایل هاتون همیشه بک آپ داشته باشید دوست عزیز
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

2. تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)