نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
2/2/92 ، ساعت 5 صبح اس ام اس آلرت Pingdom برام اومد ، بیدار شدم و دیدم 14 تا سرور اختصاصی نیست و نابود شدن... 3000 تا یوزر هاست اشتراکی ، حدود 300 تا وی پی اس...
چه روزایی بود...
واقعا درک میکنم این شرایط یوگیگ رو
به خصوص وقتی با کاربر هاست اشتراکی در ارتباطی!!
ما که تموم شد فعالیتمون!! امیدوارم تکرارشو توی یوگیگ نبینم! واقعا دردناکه 6-7 سال جوونی و عمرتو ببینی ، اعتبارتو ببینی که با چند تا کلیک از بین رفته
کاربران عزیز ، همه انرژی مدیران الان صرف بررسی موضوع و پیدا کردن جایگزین ، پیدا کردن بک آپ ها و ... میشه
باور کنید تماس گرفتن باهاشون هیچ کمکی بهتون نمیکنه... و فقط وقفه ایجاد میکنه در خدمات
دوستانی که فکر کلاه برداری و این چیزا هستن ، 1 لحظه فکر کنن با خودشون ، به نظرتون یوگیگ ، این چندسالی که خدمات میداده سود بیشتری میکرده یا اگه پول شما رو بخوره سود بیشتری میکنه؟
اگه شما 1 سایت داشتید و با یه قشر مردم طرفید ، یوگیگ با هزاران هزار بمستر که هرکدوم به اندازه شما کاربر داشتن طرفه
همونقدر که حق میدم به کاربرانی که اطلاعاتی از دست دادن (که ان شالله نداده باشن و برگرده همه چیز) همونقدر هم در نظر داشته باشید بیشتر از شما ، یوگیگ ضرر کرده...
درک کنید قضیه رو...
من به نوبه خودم هر کمکی که از دستم بر بیاد ، در حد توانم حاظرم در خدمت یوگیگ باشم برای جمع کردن این بحران... حتما باهاشون تماس میگیرم که اگر کمکی از دستم بر میاد ، با توجه به اینکه وقتم خالی هست فعلا ، انجام بدم..
از دوستان یوگیگ هم اگر کسی این پست رو دید حتما با من تماس بگیرید اگر کمکی از دستم بر میاد دریغ نمیکنم.
mohsen at sign keshavarzian doot com