دورد مجدد ...
با عرض تاسف ، تقریبا این اوضاع از همون اولش قابل پیش بینی بود و این نشون میده که همیشه از سرویس دهنده هایی استفاده کنید که حس تعهد دارن ( بی احترامی به مدیران یوگیگ نیست ، سوء تفاهم نشه ) و سیاست امنیت اطلاعات بالایی رو اتخاذ کردن . من چند ماه پیش وقتی که اولین پروژه های خودم رو داشتم اجرا میکردم ، این اتفاق پیش اومد که اون موقع دیتا سنتر و وب سرور کلا هر دوتاشون با همدیگه مشکل به وجود آوردن و اطلاعات هزاران کاربر از بین رفت از جمله خودم و اون موقع پول زیادی رو بابت تبلیغات به شبکه هایی مثل آپارات داده بودم که همزمان با شورع تبلیغات گسترده ، سرور ها نابود شد و کلا سرمایه من از بین رفت ...

اما خب با اینکه زمین خوردم اما با یاری خدا و توکل به خدا دوباره بلند شدم و الان هم با کمک خداوند زیبا و مهربان ، دوباره دارم فعالیت میکنم و به نوعی دوباره شروع کردم . با دوستانی که از این اتفاق خسارت و لطمه خوردن ( مخصوصا لطمه و آسیب های روحی ) کاملا همدردی میکنم اما یه پیشنهاد دوستانه هم در عین حال براشون دارم . اونم اینکه : " میدونم خیلی براتون سخته و تقریبا نا امید شدید اما خب به خدا توکل کنید و از یه جای جدید در زمان های آینده دوباره یه شروع تازه رو برای خودتون رقم بزنید و با کسب تجربه از این اتفاق ناگهانی برای بهتر کردن خودتون استفاده کنید . "...

در پناه حق ، موفق باشید ...