نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
سلام.

شما دقیقاً زورگیری رو چی میدونید ؟ اینکه نرخ ارز بالا رفته و فروشنده دلیلی برای پرداخت مابه تفاوت از جیب نداره زور گیری هست ؟

هاست اشتراکی و حتی reseller هم مشکلی نیست و تغییر قیمتش در حد 1 - 2 هزار تومان خواهد بود که میتونید چشم پوشی کنید ولی واقعاً سروری که 100 دلار هزینش هست هم میشه این کارو کرد ؟ برای درک بهتر مطلب به مثال زیر توجه کنید:

100x1050= 105,000 تومان
100x 1200 = 120,000 تومان

تفاوت 15 هزار تومان در ماه هست که میگیم مشتری تا 6 ماه دیگه ادامه بده که در نتیجه *اگر* نرخ بالاتر نره، فروشنده ای که سعی کرده به قول شما زورگیر نباشه باید 6x15 هزار تومان رو پرداخت کنه که میشه 90 هزار تومان!

شما 5 تا مشتری هم داشته باشید که همه بسته مشابه رو خریداری کرده باشند به عبارتی میشه 5x90 که میشه 450 هزارتومان و شما حاظر به پرداخت این مبلغ برای کاربرتون هستید که ایشان قرار هست فکر کنند شما زور گیری کردید ؟ این منطق برای بنده قابل درک نیست!

اگر روش کار شما این هست، به زودی شاهد تعطیل شدن شرکت شما خواهیم بود (از لحن سریحم پوزش می خوام ولی همیشه واقعیت تلخ هست)

با تشکر.
دوست عزیز من متوجه پیچیدگی قضیه هستم. برای همین این بحث رو مطرح کردم تا واکنش جامعه ی هاستینگ که به شدت به تغییرات دلار حساسه به افزایش قابل پیش بینی قیمت دلار (و سایر ارزها) روشن بشه.

خوبه از طرف end-user به قضیه نگاه کنید: شما یک اتاق هتلی را اجاره کرده اید برای یک سال. کل هزینه را هم پیشاپیش داده اید. مقررات هتل هم هیچ جا قید نکرده که در بعضی شرایط بعدا ممکنه هزینه ی اضافی از شما گرفته بشه. حالا یکدفعه قیمت آب و برق و سرویس هتل سر به آسمان می زنه. دیگه اقامت شما نه تنها برای صاحب هتل سود نداره بلکه او باید یه پولی هم از جیبش بدهد و هزینه ی اقامت شما را تأمین کند. خب اینجا از نظر حقوقی برنده شما هستید. ممکنه شما دلتون برای صاحب هتل بسوزه ولی هیچ الزام قانونی ندارید که پول بیشتری بهش بدهید. حالا سوال اینه که اینجا تکلیف صاحب هتل (یعنی سرویس دهنده هاستینگ/وی پی اس/ددی) چه خواهد بود؟ ‌ این سوالیه که دوست دارم جوابش رو از سرویس دهنده های مختلف بشنوم.