نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
دیتا سنتر خود اعلام کرده در تحویل تاخیر دارد - منطور شما از رعایت نکردن قوانین دیتا سنتر چیست؟!؟!؟ در صورت نیاز نماینده پاسخگو میباشد همانطور که تا امروز برای کاربران ایرانی بهترین خدمات را از این دیتا سنتر اراِیه نمده - شما چه سمت و چه جایگاهی دارید که میفرمایید با شما در تماس باشند برای کمک !؟!؟

- - - Updated - - -

دوست دارم ثابت کنید که تعرفه بالا میباشد
بیشترین تخفیف در هر زمان چه در آفر و چه در خارج از آفر دیتا سنتر را آلما هاست اراِیه میدهد
آلما هاست است که در گاه مستقیم پرداخت برای کاربران ایرانی راه اندازی کرده بدون واسطه
آلما هاست است که ای پی با هزینه یک بار ستاپ فی و رایگان شدن روی سرور خریداری شده ارایه میدهد که حتی خود دیتا سنتر این کار را نمیکند و چنین امکانی ندارد
یکم به دور از احساسات بهتر است عمل کنید حتی اگر به دنبال هدف خاصی هستید
خداوند به شما توفیق دهد
دوست عزيز بنده خودم درحال حاظر ٢ سال هستش كه سرويسي ارائه نميكنم پس ميتونين مطمئن باشين كه هدف خاصي وجود نداره. منظورم از تعرفه بالا rate of exchange هست. هر پوند رو ٥٧٠٠ حساب ميكنين اگر اشتباه نكنم. بنده هيچوقت قصد تخريب هيچكس رو نداشته ام و هيچ وقت هم نخواهم داشت. اگر هم سوء برداشتي شده بنده در حضور جمع از شما عذرخواهي ميكنم اما بنده خودم واسه دفعه اول ميخواستم رد استيشن رو امتحان كنم ٢ سال پيش كه پي پالي هم نداشتم ، ميخواستم از سايت شما خريداري كنم كه متوجه اي تفاوت شدم و قصد هيچگونه توهين ، خرابكاري و جسارت به شركت محترمي مثل شما را ندارم. بازم عرض ميكنم اگر سوء برداشتي شده معذرت ميخوام از شما.
موفق باشيد

Sent from my iphone using taptalk