نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: مشکل در انتخاب سرور اختصاصی ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض مشکل در انتخاب سرور اختصاصی ایران

سلام و درود
    میخوام یه سرور اختصاصی ایران بخرم که چند روزه در مورد انواع شرکتهایی که این خدمات رو میدن هم تو این فروم و هم تو فروم های دیگه تحقیق کردم و متوجه شدم که تو همه شرکتها افرادی که سرویس تهیه کرده بودند عده ای نزدیک به سی درصد ناراضی بودند. به همین دلیل منم الان خیلی وسواسی شدم و میترسم اقدام به خرید کنم و مشکل برام پیش بیاد. مثلا الان میخوام سرور Premium Hybrid پارس پک رو بخرم که قیمتش 169 هزار تومان هستش. ترسم از اینه که تو آینده به مشکل بخورم و دیگه نتونم به کس دیگه ای اعتماد کنم و برم به سراغ سرورهای اروپایی که نقشه دومم هست ولی ایران ارجحیت بالایی برام داره به خاطر سرعت بالاش.
    الان شرکت فراسو با همین قیمت فقط سرور مجازی ارائه میده. این قیمت پایین خیلی منو تو شک انداخته نمیدونم سرورشون دست چندومه و یا پشتیبانیشون چیه و یا محدودیتهایی که بعدا از خرید سرور مشخص خواهد شد.
    حالا موندم این سرور اختصاصی ابری مفت مفت رو سفارش بدم و یا سرور مجازی از فراسو رو و یا سرور دیگری را.
    نیاز من به سرعت بیشتر در لود فایل ها و اجرای کدها و آپ تایم صد در صد هستش. هزینش هم هول و هوش دویست هزار تومان در ماه.
    لطفا فقط کسایی نظر بدن که سرور اختصاصی خریدن و لازم به ذکر هست که در جریان هستم که تیکت ها رو زود جواب میدن.
    با تشکر فراوان
    ویرایش توسط agrb.siyah : June 19th, 2016 در ساعت 13:41

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)