سلام

در حال حاضر ویندوز آلمان با یک ترا فضا دارم و داره پر میشه ، از طرفی شرکت فعلی پشتیبانی درست درمونی نداره و ماهی یکبار قطعی حتی بمدت 24 ساعت دارم و کاربرام ناراضین بابتش.

در این تاپیک هیچگونه آفر نمیخوام پس لطفا آفر ندید. فقط جهت راهنمایی و تعیین منابع درست ازتون کمک میخوام و انشالله یک ماه دیگه تاپیک جدید میزنم برای دیدن آفرها

من سایت دانلود بازی کامپیوتر دارم و بازیهای روز رو با ویندوز آلمان دانلود میکنم بعد اکسترکت میکنم و بصورت پارتهای یک یا دو گیگی دوباره فشرده میکنم و لینک هاشو میذارم تو پست برای دانلود

توجه داشته باشید که فقط دانلود و اکسترکت و زیپ میکنم نه تست بازی! بعضیا فکر میکنن بازی نصب و تست میشه بخاطر همین سیستم بالا میگن ولی من نصب و تست بازی نیاز ندارم پس منابع مناسب کارم پیشنهاد بدید

از طرفی چون اکثر بازیها حجمی بالای ۱۵ گیگ دارند پس برای اکسترکت و زیپ کردن سرعت خوب یا بالا نیاز دارم پس اینم درنظر بگیرید

تو ویندوز فعلیم ۴گیگ رم دارم و یک ترا هارد که 700گیگش پرشده و نیاز به هارد دو یا ۲.۵ ترا دارم

درمورد مکان ویندوز هم راهنمایی کنید که کجا باشه تا کاربران که ایرانی هستن با سرعت بالایی دانلود کنن. تو ویندوز فعلیم که آلمانه سرعت دانلود برای ۷۰درصد کاربرا عالیه از جمله خودم که تا دو مگ سرعت دانلود دارم از سایت اما برای اونایی که مخابرات یا آسیاتک هستن سرعت کمه و لطفا این مورد رو تو اولویت بذارید

سرعت دانلود تو خود ویندوز هم مناسب باشه که ۱۵ گیگ بازی میخوام دان کنم تو کمتر از ده دقیقه یا نهایت ۱۵دقیقه جواب بده

راهنمایی هاتونو بگید و بگذارید از تجربه چندین سالتون بهره مند بشم فقط جون عزیزتون آفر ندید چون همون طور که گفتم یکی دوماه دیگه میخوام سرویس جدید بخرم و منتقل کنم

درمورد سیستم و مکانی که می فرمایید ، حدود قیمتی هم مشخص کنید تا بدونم چی به چیه