نقل قول نوشته اصلی توسط Iranicaserver نمایش پست ها
با سلام نوسان در دیتاسنتر ها برخی موارد بخاطر اتک های هست که به دیتاسنتر ها میشه کلیه bgp دیتاسنتر ها از یک مسیر عبور میکنه و adsl ها هم از یک مسیر دیگه وقتی بر روی شبکه یک دیتاسنتر اختلال و اتک رخ می دهد ماباقی رو هم با نوسان پینگ دچار میکنه برای همین نواسان هست برخی مواقع هم ممکن است چند روز خیلی خوب باشد
این مسئله بعید میدونم ربطی به اتک داشته باشد
قطع bgp بله ولی در صورتی که اخلالی باشد شبکه لحظه ای دچار اختلال میشود (در زمان حمله)
این مورد به نظر بنده بخاطر پهنای باند ضعیف شبکه میباشد
شبکه تبیان از روت فیزیک نظری و ازما استفاده میکند طبیعتا اشتراک این شبکه نسبت به دیگر روت های مخابرات بسیار کمتر است و پنهای باند بالا و آزادی را دارند در صورتی که دیگر شبکه ها اکثرا به مخابرات متصل هستند اگه دقت کنید در زمان های صبح (ساعت 4 تا 9 صبح) اکثر شبکه ها پینگ تایم پایین تری را دارند

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakaj نمایش پست ها
خب این نشون میده بلد نیستن شبکه رو ببندن . بعدش توقع داریم جلوی دیداس رو بگیریم هنوز نتونستیم شبکه ببندیم .
اینجور شبکه ها رو که وقتی 1 ایپی اتک میخوره بقیه رو به عظمی میده رو من در اصطلاح میگم شبکه های پشکلی مثل دیتاسنتر اسیاتک که قبلا هم مثال زدم یک ایپی اتک میخوره و چندین پورت مختلف دچار قطعی میشن .

اما دوستان من هنوز پاسخم رو نگرفتم واقعا چجوری باید پینگ رو ثابت نگه داشت ؟
تبیان رو میگم میگن لینک های فیزیکی مختلفی استفاده میکنم من که منظورشونو نفهمیدم حالا میخواد فیزیکی باشه یا شیمیایی .

چرا کشور همسایه همین ترکیه خودمون اینجوری نیست براحتی پینگشون 40 هست با کشور های اروپا ؟
مقایسه کردن دلیل درستی نیست
پهنای باند کشور ما به خارج از کشور محدود است بااین وجود ایران به کشور های همسایه (عراق و..) نیز پهنای باند صادر میکند