با سلام
من از گوگل پیگیر قضیه جهان پی بودم به این تاپیک برخوردم حیفم اومد نیام نظرم رو نگم
دو سال هست از جهان پی استفاده میکنم . کوچکترین مشکلی تا حالا باهاشون نداشتم گردش مالیم هم حدود 80 میلیون تومان بوده و هر بار درخواست تسویه دادم در بازه های 500 هزار تومانی بوده و سریع برام واریز کردن. حتی روزهای تعطیل هم صبر نکردن که فرداش واریز پایا رو انجام بدن . همون روز تعطیل برام پایا رو ثبت کردن و ساعت 7 صبح روز بعد که سرور پایای بانک شروع به کار میکرد 7:01 دقیقه پول میومد به حسابم . هیچوقت هم یادم نمیره اوایل اشناییم با این شرکت یبار رفته بودم شهرستان و پول لازم داشتم تنها چیزی هم که در دسترس داشتم پنل جهان پی بود . امیدی نداشتم رسیدگی بشه اما تیکت دادم مشکلمو گفتم مدیر جهان پی وقتی دیدن شرایطم ضروریه برام سریع ( در کمتر از چند دقیقه ) بصورت شتابی واریزش کردن !
اینا برام خیلی ارزش داره . جهان پی یه شرکتی هست که کلاس کارش از شرایط فعلی بازار ایران بالاتره . در واقع من رقیبی برای جهان پی نمیبینم و جایی رو نمیشناسم که در حد جهان پی مشتری مدار و صادق باشه
هر چقدر هم فشار اوردن و به سرورشون حمله کردن و ... اما این شرکت تمام تلاش خودش رو کرد که مشتری چیزی احساس نکنه و کمبودی رو حس نکنه تا اینکه بلاخره اقایون خرابکار دیدن دانش فنیش رو ندارن که با این کارها حریف جهان پی بشن اینبار رفتن با خودشیرینی *****ش کردن !
این قضیه رو من مقایسه میکنم با پنل پرداختی که چند روز پیش ثبت نام کردم و 50 تومان موجودی رو بصورت تست درخواست دادم الان 48 ساعت گذشته هنوز حتی اقدام به واریز به صورت پایا هم نکردن و وقتی تماس گرفتم که چرا اینجوریه و این چه وضعشه در کمال تعجب پاسخ جالبی دادن : جناب بين ١٢ تا ٣٦ ساعت طول مي كشه. پول به حساب ما هم دير مياد تا بخوايم براي شما بفرستيم !
امروز رفتم از چند سرویس دهنده دیگه درخواست درگاه دادم و سیبا پال خیلی سریع به درخواستم رسیدگی کردند و درگاهم رو فعال کرد من هم چون پشتیبانیشون خوب بود سیباپال رو انتخاب کردم و تا الان که از این شرکت راضی هستم و امکانات خوبی دارن و پشتیبانی خوبی هم دارن که از مدیرش تشکر میکنم . ایشون هم یکی از بهترین هاس