نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: رفع مشکل در دایرکت ادمین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

پیش فرض پاسخ : رفع مشکل در دایرکت ادمین

نقل قول نوشته اصلی توسط devilboy09 نمایش پست ها
    ممنون از تذکر شما
    ولی دوست عزیز من به گفته خود ایشون بهشون راهنمایی کردم و بر اساس جواب پشتیبانی سرور گفتم که میتونید ورژن php رو ارتقا بدید
    ضمن اگه یه مقدار از دایرکت ادمین اطلاع داشتید متوجه میشدید که با ارتقا ورژن php سرور نمی ترکه !!! و این امر قابل بازگشت هست اگه مشکلی بوجود اومد میتونن دوباره ورژن php رو تغییر بدن

جدای از این موارد قیمت هایی که دوستان گفتن واقعا بی انصافیه 50 100 تومان پول اجاره یه سرور مجازی نه رفع مشکل اون
    تاحالا داون گرد php چنذبار کار کردین؟از روند کاریش خبر دارید؟به زبون خودمون میگم.میدونید که در ورژن های 5.4 به بالایک مشت متغیر و یک عالمه چیز میز اضافش کردن که وقتی میخوای داون گرد کنی,اونا روی سرورت میمونه.باعث میشه اگر هاستیگ باشی,بعضی از سایت ها به مشکل بخورن.بعدش بخاطر این داون گرد ها یک آماتور میاد تند تند طی هر کاری یک ریبوت به سرور میده.این وسط سرور زدین آپگرید و داون گرید کردی,میخوای واست درست کار کنه؟
    وقتی با خودتون فکر نمیکنید که فایروال به برنامه نویسی چه ربطی داره,باز میخوای دانش رو به چالش بکشی؟
    بعدش میگین چون گفتن.
    شما با گفته ها کار میکنی,ما با واقعیتی که میبینیم کار میکنیم عزیز.همیت استدلالت رو که چون اونا گفتن شمام باید بگی رو واسم بگو.بدون اگه میشد حتما انجام میدادن.میگه یک build تنها کار داره؟
    اما میای میگی طرف داره پول مفت میگیره.پول مفت نیست.زحمت میکشه.نمیشه سرجاش یک جور دیگه کلاه سر ملت بذاره.اون طرف میاد میگه آقا من این کارو میکنم به فلان تومن.حالا استارتر میخواد.میگه انجام بده.حالا یکی نمیخواد میگه نه.حالا شما خودت فعلا فرق بین فایروال و صفحه سفید و بویلد کردن انجنیکس و کارکرد وب سرور و php رو آنالیز کن,تا یکم بجای کپی پیست کردن,جواب درست بدین و کسی رو به چالش نکشین.
    خودتون رفتین توی چالش.یکی گفته فلان.اصلا نگفتین لاگ هارو بذار.وب سرور چیه.و ...... بعد میگه این کارو بکن.
    ههههههههه
    موفق باشید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_computer69 نمایش پست ها
    دوست گرامی بنده نگفتم با هزار تومن.
    ولی کانفیگ سرور رو 70-80 میگیرن.
    رفع مشکل 100 تومن زیاد نیست؟

- - - Updated - - -

با تشکر از شرکت کنندگان در تاپیک
    با rastindata
    صحبت شد.
    مشکل رو رفع میکنند.
    فاکتور هم پرداخت شد.

دیگه تاپیک ادامه پیدا نکنه.وقت دوستان گرفته بشه.
    ولی وجدان کاری هم چیز خوبیه.
    نمیشه واسه هر مشکل ساده هزینه 100 هزارتومنی درخواست کرد بدون اینکه اصلا بدونی مشکل چیست.

ختم تاپیک
    بسیار عالی.بهترین کارو کردین.راستین دیتا از دوستان توانمندی هستند.
    داداشم,کانفیگ سرور به چیا ختم میشه؟
    من کانفیگ سرور واست میکنم 40 هزار تومن.یک هفته هم ضمانت میکن.اما بعدش رو نه.
    اما گفتم.
    الان گفتین به 70 انجام میدن.من شخصا 120 تا 160 انجام میدم.تا زمانی هم که باشم,تا سه ماه هم به قول بچه ها گارانتی میذاریم.به شرطی که مشکل از کانفیگ باشه.نه دست کاری های دیگه.
    هر کسی واسه کاری که میکنه ارزش قائله
    منم همینو میگم.باید مشکل رو فهمید.اینکه فلان گفته فلان کن نیست.مشکل شما از وب سرور انجنیکس هستش و احتمال زیاد مشکلش به وب سرور بر میگرده.دیگه باز میگن فلان چی گفته.اصلا نگفتن لاگ فایل ها رو نشون بده.هیچی نگفتن.بعد کار یکی رو چالش میکشن.این کار عاقلانه نیست.
    تمام

2. تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)