نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: بیش از نیم میلیارد گردش مالی نماد اعتماد الکترونیک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    115
    تشکر تشکر شده 
    85
    تشکر شده در
    54 پست

پیش فرض پاسخ : بیش از نیم میلیارد گردش مالی نماد اعتماد الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها
    طرز فکر هر کس قابل احترامه . ولی سوالی دارم آیا نماد تضمین می کنه کیفیت سرویس مناسب باشه ؟ یا اصلا بالاتر از نماد شرکت ثبت بودن میتونه چیزی رو تضمین کنه ؟

تو همین انجمن فردی هست نزدیک چند میلیون و 2 سال اعتبار بنده رو سر طمع محض ( سرور 1 هفته ای خریدن فروختن به مردم و به امید تمدید سر هفته و تمدید نکردن و.. ) تو کمتر از 48 ساعت به فنا داد هم شرکت ثبت شده هست هم نماد داره و مدیران این انجمن هم میشناسنش! 500 گیگ اطلاعات رو مجبور بودم به علت اینکه نمی تونستم سرورم رو با اون حساب تمدید کنم رو سرورش بردم تا 2 روز بمونه اونجا، کاری کرد هرچی داشتم برای جبران خسارت مشتریان دادم تا جایی که پولی برای شکایت نموند همین الان هم داره سرویس میفروشه و کارش رو میکنه.

اسم نمی برم از اون شخص حساب من و اون به اون دنیا اما برادر من همه چیز نماد نیست انصاف داشتن بهتر از هر نمادی تو دنیاست

مثال های زیادی تو همین انجمن مثل مثال من هست شرکت هایی با 7-8 سال سابقه و نماد و ... که سرور تحویل مردم میدن 16 دقیقه میکشه سرور روشن شه بعد میگن همه چیز عادیه ! گاهی برای بک آپ سرور از برخی که حتی نماد دارند هم میگیرم یکیشون کنسول داده بود حدود 10 دقیقه کشید فقط سرور به مرحله بوت هارد و سیستم عامل برسه بعد مشکل رو از سمت من می دونست یا شرکتی که نصب درست سنت او اس رو بلد نیست و با نماد و شرکت ثبت شده داره سرور اختصاصی میفروشه و ... این اواخر هم یه سرور مجازی 2 گیگ رم خریدم جهت بک آپ مای کامپیوتر سخت باز میشه و هنگه!

به نظر شما نماد الان برای حل این مشکلات چیکار می تونه بکنه یا کرده؟ برم شکایت کنم برای 50 تومن سرور که 200 تومن فقط باید هزینه کارشناس بدم و هزینه رفت و امد و رفتن به استانی که فروشنده اونجاست ؟
    عزیز نماد خوبه
    و میشه باهاش تقریبا هاستینگ های تابستانی رو مشخص کرد ...

و تقریبا نیز میشه اعتماد کرد که چیزی رو که خریدی بالاخره میشه یه جوری از طریق قانون پیگیری کرد و یه جورایی قوت قلبه

ای نماد هم نگفته که هرکی نماد داره یعنی از همه لحاظ عالیه ، متن زیر رو با دقت بخونید
    " مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز می‌نماید. مسئولیت صحت فعالیت کسب و کار اینترنتی و کلیه محتوای منتشر شده در وب سایت بر عهده صاحب کسب و کار اینترنتی می باشد. دارنده نماد اعتماد الکترونیکی، تحت نظارت دستگاه های مسئول، ملزم به رعایت قوانین و مقررات مندرج درتعهدنامه نماد می باشد."

من هم نمی گم هر کی نماد داره یعنی از همه لحاظ اوکی هس ، ولی قوت قلب خوبی برای خرید هست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    چیزی که مهمه نیت و ذات و قلب آدم
    وگرنه در هر پست و مقامی میشه کم فروشی کرد - مال مردم و خورد و...
    اصلا به سند و مدرک و مجوز ربطی نداره
    تمام صحبت بنده اینه
    حرفتون کاملا صحیح است
    و اصل کار ذات و اعتقاد به نون حلال آوردن است
    ویرایش توسط hoster : May 4th, 2016 در ساعت 21:59

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)