نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
سلام و درود.حرفتون کاملا تایید میشه.کلا همیشه همینطوری بوده و هست.
اول برای هاست دانلود,من پیشنهادم اینه که vps بگیری که کانفیگ هم میکنن رایگان.دسترسی های زیاد و بهتری هم داری.
اما اگر نمیتونی یا نمیخوای,باید هرکدومو که میخوای تیکت بدی.دوستمون گفتن.تیکت بده و اون تیکتشون حرف الیشون باشه که هرچی میخوای میگی و توهم شرایطتت رو میگی.اگر خواستند و قبول کردین,برید ازش بخرید.
اما یک سوال,من با حرف Ashkankamangar.ir موافقم.
اما من که گفتم,سعی کردم اون چیزی رو که سنیدم بگم.اما میتونید بگید من جزو کدوم یکی از دسته هایی که گفتین هستم؟این تیکه حرفتون که گفتین هرکسی واسه خودش تبلیغ میکنه یا ... قبول دارم.
اما خدارو شکر واسه من نیست.چون من فروشنده,مدیر و .... نیستم.هههههههههههه.
بازم در کل درست گفتین.بجز من :D فدایی دارری دادا
با iHSG موافقم.

آقا علی,نت افراز هاستینگش دایرکت ادمین داره.اما سرویش خوبه.
واسه دانلود فقط یوگیگ مد نظره یا اینکه میتونم چند نمونه دیگه بگم؟البته اول میگم vps . همون حرفی که واسه اولین بار همینجا توی همین فروم بهم گفتن.اولش سخت بود.اما بعدش واقعا دعاش میکنم که گفت این کارو بکن.چون دیگه راحتم.
حالا شرکتای دیگه من مد نظره؟یا نه؟

من اینطوری که دیدم.فقط یوگیگ مدنظرتونه.چون فقط همونو میخواید.پس اگه سایت دیگه هم بگیم,بازم یوگیگ رو میگید.ههههه.درسته؟
پس به قول دوستمون تیکت بزنید و صحبت کنید.

علی جان,میتونم روی هاستم بهتون در یک حدی بدم.روی سرور iedb.ir . اما تا زمانی که خریدتونو بکنید.چون روی این سرور ریسک نمیکنم که هاست ببرم روش.با اینکه مشکل امنیت نداریم.اما هاستینگ نباشه بهتره.سایت های مهم روشن.هاستتون رو میتونم پشتیبان باشم اگه نگرفتین.اما گرفتن هاست و هاست دانلود,اگر پول داشته باشید چند دقیقه وقت میخواد.
اما اگه بازم مشکل داری و تردید داری و هر مشکلی,هاستت رو رایگان ساپورت میکنم.توهم از نت افراز یا هر سایتی که دوست داری بگیر.فق کارت راه بیفته.
خدانگهدار
اگه هاستینگ خوبی مد نظر دارید بگید .کار با وی پی اس بلد نیستم وگرنه زودتر از اینا میرفتم دنبالش

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkankamangar.ir نمایش پست ها
بیا داداش من
هم هاست هم هاست دانلود رو بهتون رایگان میدم
توو این یک ماه یه جا برای خودتون پیدا کنید
با پشتیبانی سایتتون صحبت میکنم