نقل قول نوشته اصلی توسط nima73 نمایش پست ها
دقیقا موسسه زدن مثل سایت زدن هست ولی موسسه قانونی زدن کار هر ارگان و سازمانی نیست چه برسه به گرفتن مجوز فعالیت بانک ...
یعنی شماها نمیتونید فرق یک موسسه غیرقانونی با یک بانک و یا حتی موسسه دارای مجوز فعالیت از بانک مرکزی را تشخیص بدید ؟
همین باعث میشه هر روز یک موسسه مثل قارچ سمی سبز بشه و با وعده های رنگی و قشنگ میلیاردها پول مردم را بالا بکشه و بعد مدتی یک صف n هزار نفری از مال باختگان جلوش ناامید برای پس گرفتن پول های خودشان تو سر خودشان بزنند و علت همین ندانستن فرق هست ، شما که باسواد هستید وای به اونی که سواد هم نداره
من برای اینده ام یه کم پول از بابام گرفتم گفتم سپرده بشه توی موسسه ثامن الحجج مال امام رضا بودش اگه اشتباه نکنم :|
اعلام کردن غیرمجازه رفتیم پولمونو بگیریم گفتن اقا شایعه اس این شماره ثبت این مجوز و از این حرفا طرف هم که مدیر موسسه بود فامیل مون بودش گفت اقا میخواین من چک بدم پولتونو بردن من میدمش ماهم طرف رو شناختیم گفتیم نه بابا نمیخواد حاجی این حرفا چیه ارزش نداره :|
دقیقه دو ماه بعدش 20 میلیون مارو 17 میلیون دادن گفتن همینم که دادیم شکر کنید خواستیم شکایت کنیم رفتیم نیرو انتظامی یارو گفت این به اسم امام رضا میندازنت تو گونی دم از منطق نزن یه جا بشین ساکت شو

تو ایران فکر نکنم فرقی بین با سواد و بی سواد باشه

دم از سواد بزنی ......دم از حق بزنی :|