از فراسو یک نمایندگی هاست و یه لایسنس whmcs داشتم اما برای خرید هاست زیاد تاییدش نمیکنم که برای اونم دلایل شخصی خودم رو دارم.
پارس پک خدایی من طی این چند سال یه بدی یا حتی یه بی احترامی از کارکنانش ندیدم همیشه با نهایت احترام و حتی شده با هندونه بغلت گذاشتن باهات حرف میزنن که آدم از حرف زدن باهاشون لذت میبره
مارال هاست رو چندین بار سایتش رو دیدم اما تا حالا ازش خرید نداشتم چون تو همین انجمن و سایر جا ها حرف های زیادی پشت سرشون بوده و منم ریسک نکردم خرید کنم وقتی تمام نیاز هام با این هاستینگ هایی که گفتم برآورده میشه.
سرورپارس والا من که الان هم همین سایت تو امضام توشه و کاملاً راضیم شما برای چی راضی نبودی؟ البته درباره پشتیبانیش حق میدم پشتیبانیش زیاد سریع نیست البته دیگه در حد میهن وب هاست هم 0 نیست یعنی یه چیزی بین میهن وب هاست و پارس پک است.
میهن وب هاست والا من 5 سال پیش ازش هاست داشتم پشتیبانیش همینطوری بود اخیراً هم یه هاست دانلود ازش گرفتم بازم پشتیبانیش همینطوری بود به نظرم هیچ تغییری نکرده اما نمی دونم چرا بعضی از طرفدارانش تو انجمن های مختلف ادعا میکنن پشتیبانی 24 ساعته داره.بعد بهشون میگی چطور 24 ساعته هست ولی تیکت ما بیشتر از 12 ساعت طول میکشه پاسخ بدن میگن چون مشتری زیاد هست اگر اینطوره یعنی مشتری های پارس پک و نت افراز که هر دو تا 5 دقیقه ای پاسخ میدن خیلی کمه؟ به نظر من یکی از مهم ترین فاکتور های یه هاستینگ سرعت پاسخگویی اون هست.