آخرین بار ویندوز بوده ..روی لینوکس هم تست شده اتک داشتم اما درست کانفیگ نشده ...بیشترین مشکل شبکه سرور هست و پورت های محدود ک پر میشهسلام
گیم سرور شما روی لینوکس بود یا ویندوز ؟
چقدر میخواهید هزینه کنید ؟ !!
با تشکر
گیم سرور هست کانکشن udp زیاد دارم برای ارتباط با گیماول با دیتا سنترتون یه مشورت داشته باشید ببینید حجم اتک های udp دقیقا چه مقداره؟ به این نوع ترافیک نیاز دارید؟ بعضی از دیتا سنتر ها ایرانی می توانند کلا ترافیک udp را مسدود کنند؛
لوگ هارو مشاهده کنید توی پست اول
ایمیل زدم جوابی نیومدهبرای اتک های tcp شما هم یه فایروال سخت افزاری معمولی میشه مدیریت کرد و برطرف کرد؛http://www.faraso.org/dedicatedserver-iran/
ظاهرا به صورت رایگان این سخت افزار را بر روی سرور ها ارائه می دهد؛ ( البته من تا به حال سرویسی از این شرکت نداشتم و نمی تونم تایید کنم یا نه )
مورد بعدی اینکه سرور شما اگه رو اینترنت باشه و حتی اکسس به ایران فقط بدید باز هم به راحتی مورد حملات ddos لایه 4 از خارج از کشور قرار میگیرد؛
صد در صد باید اینترانت باشد؛ و در خصوص فایروال هم با این شرکت صحبتی داشته باشید
گفتم که اینترانت هم بوده و اتک ها اکسرا داخلی 99.9% از vps ایران که اون هم یا اینترنت هست یا اینترانت میزنن لوگ هارو ببینید ای پی ها مشخصه (پست اول)
ایمیل زدم بهتون جوابی نیومده (پنل میسازم برای پیگیری)ا سلام و احترام
ما بستر حرفه ای برای کنترل اتک با کانفیگ مناسب را در ایران ارائه می کنیم
چند موضوع وجود دارد که باید با شما در این مورد صحبت شود و دقیقا توضیح و اتمام حجت شود .
من قبلا پست های شمارو خوندم عزیز و میدونم روی چ موردی کار میکنیدسلام دوست عزیز
اگر هزینه اتک ها را می توانید پرداخت کنید
ما می توانیم به شما dns مجازی اریه دهیم که ip سرور شما لو نرود
فکر نمیکنم برای من جواب بده .چون ما دو میکروتیک قبل سرور قبلا قرار دادیم و آی پی سرور به میکروتیک ها وصل کردیم و آی پی میکروتیک میدادیم به کاربر که آی پی کاربر اول از میکروتیک بعد به میکروتیک 2 بعد به سرور وصل میشد
اما متاسفانه بازی ما مشکلی داره که به راحتی میتونید پورت و ای پی که در آخر بهش وصل میشی بفهمی و اونها هم به خود آی پی سرور میزدن