با سلام من نیاز به سرور اختصاصی یا مجازی (بیشتر یک متخصص پشتیبان) برای جلوگیری از اتک و حملات دارم
(زمینه گیم سرور World Of Warcraft)
من یکسال و نیم پیش هم چندین بار این درخواست تکرار کردم و حدود 8 ماه کامل زیر اتک بودم انواع مختلف از خیلی جاها سرویس گرفتم (مدعی و غیر مدعی برای حل مشکل) اما همه جا تقریبا مشکل پایدار بود
هفته پیش هم یک سرویس عادی گرفتم و چون شروع کار بود فکر نمیکردم مشکلی پیش بیاد اما در کمال ناباوری در ساعت اول بشدت اتک UDP خوردم و آف کردم (موقت)
نوع اتک ها به گفته میزبان ها TCP - UDP Flood و گاها اتک های مختلف که اختلال ایجاد کنه
نکته: من روی سرویس اینترانت و یا اینترنت ایران اکسس فعالیت کردم.. اتک ها داخلی میباشند اتک های UDP از وی پی اس های ایران اینترنت و اینترانت زده میشن
اتک های TCP از سیستم های خانگی و...
خیلی سرویس دهنده ها مراجعه کردم سرویس دهنده های بزرگ که رسما گیم سرور میزبانی نمیکنند و بقیه هم که مشکل خوردم و وجه برگردوندند و سرویس بستند (خیلی ها هم بر نگردوندند با اینکه گفته بودم مشکل اتک دارم)
نمونه لوگ اتک ها : http://up.persianscript.ir/uploads2/de55-Attack.zip
من به یک میزبان با تجربه در این زمینه نیاز دارم که تمام بخش های امنیتی سرور و شبکه به عهده بگیره حالا چه مجازی چه اختصاصی وحداقل بتونه مقدار زیادی از حملات دفع کنه .گیم سرور آنلاین هست و حتی 1 دقیقه پینگ بالا رفتن برابر با نابودی مخصوصا برای من که سابقه زیادی جلوی کاربران برای حل نکردن مشکل اتک دارم
1- آیا شما میتونید گیم سرور با مشکلات اتک پشتیبانی کنید ؟
2-آایا شما میتونید جلوی حملات tcp-udp Flood بگیرید ؟ فقط در مورد اتک.فقط پورت منو میزنن که نیازه در اولین فرصت بلاک شه .نرم افزار هایی مثل Antiddos guardian - Peerblocker و ... جلو اتک نگرفته تا بحال
3- سیستم پیشنهادی و قیمت ها و آدرس سایت