نقل قول نوشته اصلی توسط smhnw نمایش پست ها
تکنولووژی پیشرفت کرده !

متنی که شما با خوندن 30 صفحه میخواید ازش درس بگیرید و یاد بگیرید توی یک فصل شوخی کردم کاملا روی ذهنتون قرار میگیره !

فیلم هندی هم که مثالب زدین اکثرا دارای نکات زندگی هست !

چندین صد / هزار سال پیش اینچینین چیزایی نبوده و مجبوری روی کاغذ / ... می نوشتند و می خودند !

به شخصه افرادی میشناسم اصلا کتاب نمیخونن اما صبح تا شب تو همین تلگرام تو این گروه ها دارن مطلب مفید میخونن !

برخی ها که سطح فکرشون پایینه هنوز میگن قدیما بهتر بود !

قدیم دقیق چیش بهتر بود ؟ طرف میرفت جایی ازش خبری نداشتی یا ..........................................

ادم نباید یکی به چپ بزنه یکی به راست !

تکنولوژی برای ایرانی های کم ظرفیت واقعا زیادیه ! ایرانی که اگر یک بشکه ۲۲۰ لیتری ------ بزاری جلوش همرو میخواد یه جا بخوره ! ( من خودم مستنثنی ازین موضوع نیستم ! )

چیزی هست به نام فرهنگ استفاده بهتر هست این رو رواج بدیم واسه همه جا ...
بند منظورم از فیلم هندی یه ایهامی داشت

درسته اما کتاب خوندن خیلی مفیده و واقعا تاثیر زیادی رو زندگی موفقیت نحوه تصمیم گیری و ... داره
الان دنیا پیشرفت کرده بنده انتظار ندارم که همچش کتاب های دوران وسطا باشند اما اکثرا دنبال بهونه هستند برای کتاب خوانی
صفحه نمایش های تلفن های همراه بزرگه - تبلت - کامپیتور و ...
کتاب های صوتی هم هستند اما باز هم سرانه ما خیلی پایینه و به جز سه ماه منتهی به کنکور کتاب خانه ها خلوته (حداقل اون 4-5 تایی که من رفتم برای گرفتن کتاب)

چندی پیش داشتم توی ted.com یک کنفرانس یکی از خانم های کار افرین رو میدیم کتاب ایشون در سال اول چاپ 500 هزار نسخه فروش داشته و 2 میلیون نسخه به صورت دانلودی
کشورش هم برزیل بوده!
با این وضع کتاب خونی شک دارم توی ایران حافظ بتونه اینقدر فروش کنه (اگر الان کتاباش منتشر میشدند)

البته کم کم رسانه ها دارند کمک میکنند که خرید یک کتاب هم به اندازه خرید دیگر چیز ها مهم باشه
و فروشگاه های انلاین که کتاب میارند هم خیلی میتونند کمک کنند چه جایی بهتر از سایتی که بازدید میلیونی داره برای تبلیغ کتاب خوانی؟