نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
در مجموع هیچ وقت Test روی سرور یا سیستم سخت افزاری نتیجه یکسانی نمیده
عوامل زیادی وجود داره و حتی گاهی Tester تمام منابع و در اختیار نمیگیره
در مورد هارد هم به همین صورت هست
هرچند که سیستم عامل مهم هست و ممکنه در Test نتیجه متفاتی بده
برای مثال در سیستم های ویندوزی نظری که نسبت به هارد هست استفاده با حداکثر سرعته هارد هست و استفاده از تمام ظرفیت بافر و کش
سرعت بالایی و به شما میده و برای پردازش های بالا هم شاید خوب باشه ( انتقال و...)
اما چند بدی داره
ممکنه بافر شما توسط سیستم عامل خالی نشه و به تصور غلط هارد شما درگیر بمونه ( یکی از دلایل کند شدن سرورها در صورتی که طولانی فعال باشند)
در نتیجه سرعت انتقال شما به 20% از توانایی کل هارد میرسه چون بین هارد و ویندوز تداخل ایجاد میشه
و همچنین امنیت و پایداری اطلاعات هم حفظ نمیشه و اصلا به این مورد اهمیت نمیده در واقع بررسی نمیکنه که اطلاعات به درستی در سکتور ها قرار گرفته اند یا نه (SSD باشه میگیم خانه)
راه حل :
بافر و به صورت دستی محدود کنید - به صورت زمان بندی شده بافر و خالی کنید ( سر بار میشه برای رم و پردازنده ولی ارزش داره)
کش و از تنظیمات سیستم عامل غیر فعال کنید
در صورت امکان از SSD استفاده کنید
در صورتی که رم مناسبی دارید Page file را غیر فعال کنید

در مورد لینوکس باید عرض کنم که این سیستم عامل در تمام خانواده هاش به پایداری اطلاعات بیشتر از سرعت اهمیت میده
پس شاید سرعت کمتری گاها! مشاهده بشه ولی امنیت و پیداری اطلاعات بیشتر هست مخصوصا اینکه از چند هسته مرکزی و فرعی استفاده میکنه
مواردی هم ممکنه به مشکل بخورید - بیشتر به بحث هاستینگ و استفاده از کش ها + پلاکین های اسکریپت هایی همچون WP که با یک کد اشتباه Loop ایجاد میکنه و هارد و همیشه درگیر میکنه
مورد زیاد هست....

خیلی پرحرفی کردم در نهایت خواستم عرض کنم که با این Test ها نه میشه ثابت کنید سروری بده یا خوبه
در نگاه اول شاید یکسری پارامتر و بررسی کنه ولی نتیجه اصلی و وقتی به دست میارید که از یک سیستم یا سرور با توجه به نیاز خودتون استفاده کنید
اگر به مشکل نخوردید یعنی همه چیز مرتب هست و به کارمون ادامه میدیم
اگر به مشکل خوردیم : مشکل از ماست که انتخاب اشتباهی داشتیم
چون تمام قطعات با استاندارد تولید خواهند شد و پشت هر قطعه یک تیم فنی نشسته و کار کرده
باید هم سو با نیاز انتخاب کنیم یه نفر با SATA 2 کار میکنه یه نفر با SSD هر دو هم راضی هستند
شاید اونی که با SATA 2 داره کار میکنه اصلا کاری با ارزش تر و با سود بیشتری هم داره انجام میده....
پس هرکسی با توجه به نیاز خودش باید انتخاب کنه و ما سیستمی که برای کار خاصی تایید نهایی شده باشه اصلا نداریم!

سرور مجازی هم با یک امتحان ساده نمیشه تاییدش کرد چون ممکنه فروشنده مجدود کنه یا در آینده نزدیک مشکلی پیش بیاد
خیلی تجربه کرده اند که سرور 1 هفته پس از تحویل از روزی که تحویل گرفته اند بهتر بوده
بهترین تست استفاده 1 ماه از سرویس هست ( به همراه ارزیابی دقیق)
باز هم شاید یک سرور مجازی که سرعت انتقال اطلاعات روی هارد اون 4 مگابایت هست نیاز یک نفر و برآورده کنه و حتی قرارداد 1 ساله ببنده ( به هر دلیل)

دلیل اصلی اینکه بنده هم در این آزمایش شرکت نکردم بخاطر این بود که فقط می تونه جنبه سرگرمی داشته باشه و یک تفریح و اشتراک گذاری....
هرچند نیت استارتر عزیز بسیار خیر بود و قصد کمک داشتند

واقعا یه مقاله نوشتم!
پیروز و سربلند باشید

- - - Updated - - -

راستی یک مورد هم عرض کنم
هیچ برنامه ای نمی تونه هارد و صحیح تست کنه چون از قانون کپی استفاده میکنه
کپی یعنی خواندن و نوشتن هم زمان اطلاعات
پس سرعت پایینی به شما میده
همین!
خيلي كامل نوشتيد
اما من در ٢ جا موافق نبودم
١- ٤ مگابايت را ارايه دهنده نبايد ارايه دهد
٢- تست ها خواندن و نوشتن را با هم انجام نميدهند اطلاعات را در رم لود ميكنند و سپس رايت ميكنند