ممنون از پاسخ کامل جناب Ramin عزیز.
والا درسته من قوانین رو نخوندم اصلاً قوانین هیچ انجمن، سایت، نرم افزار و هیچ چیز دیگه ای رو نمی خونم مگر اینکه در 2 - 3 خط خلاصه شده باشه.فکر نکنم هم افراد زیادی باشن که کل قوانین یک سایت رو مطالعه کنن.
اما به خدا نمی دونستم این تاپیک رو باید در بخش موارد مربوط به انجمن بزنم بدون قصد و هدفی در این بخش زدم وگرنه این حرف شما که میگید من از عمد سر پیچی قوانین میکنم تهمت و پیش داوری بیش نیست.
در مورد پیام خصوصی که میگم فکر کنم به کاربر GOD پیام خصوصی داده بودم دقیق یادم نیست چون من همیشه صندوق پیام خصوص هام رو خالی میکنم و یادم نمی مونه با کی ها حرف زدم.
فکر کنم به کاربر s.w.a.t یا یه مدیر دیگه که الان اسمش یادم نیست هم یه پیام با موضوع چیز دیگه ای هم داده بودم که اصلاً پاسخ ندادن.
پیام خصوصی های که دادم اخیراً اتفاق نیفتاده و حتی بعضی هاش چند سال پیش بوده اما چون پاسخی نگرفتم کلاً نا امید شدم از پاسخ گرفتن از مدیران این سایت.
به فرم تماس با مای انجمن هم تا حالا طی چند سال اخیر پیام های مختلفی ارسال کردم که هیچ کدومشون بلااستثنا پاسخی نگرفت.
به هر حال بازم ممنون از پاسختون و اینکه لطف فرمودید و با پیش داوری که کردید این تاپیک رو حذف نکردید حال اگر بخوام تاپیکی که که هم بنده و هم شما تایید کنید که بار آموزشی نداره و مسلماً ورودی گوگلی هم نخواهد داشت رو حذف کنم باید به شما پیام بدم؟