با سلام
فاکتوری بشرح زیر داریم و میخواهم بفهمم که چه مقدار مالیات و کسورات قانونی به این فاکتور تعلق خواهد گرفت:
فاکتور شامل خرید قطعات، نصب و راه اندازی شبکه و تجهیزات است و از طرف یک شرکت معتبر و با کد اقتصادی صادر خواهد شد.
1- مبلغ 40 میلیون تومان قطعه با کد اقتصادی رسمی خریداری شده است و کد اقتصادی رسمی دارد.
2- برای نصب همین تجهیزات سخت افزاری فوق باید 15 میلیون به یک مجری نصب بعنوان اُجرت کار بدهیم و چون این شخص فقط مجری است کد اقتصادی رسمی ندارد.
3- برای نصب سرورها، کامپیوترها و راه اندازی برنامه های مربوطه باید 5 میلیون به یک مجری بعنوان اُجرت کار بدهیم و چون این شخص فقط مجری است کد اقتصادی ندارد.
4- لایسنس یک نرم افزار بمبلغ 3 میلیون تومان خریداری شده و کد اقتصادی رسمی دارد.
5- حدود 2 میلیون باید بابت یک سری نرم افزار و .. پرداخت کنیم که متاسفانه شرکت مربوطه کد اقتصادی ارائه نمیدهد.
6- مبلغ 3 میلیون بایت یک سرور سالیانه باید هزینه کنیم که متاسفانه شرکت هاستینگ فاقد کد اقتصادی است و کد اقتصادی نمیدهد و نمیدونم باید چکار کنم.
7- یک سری هزینه ها شامل ایاب و ذهاب، خورد و خوراک، هزینه های جانبی هم هست که فاکتور ندارد.
لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه صورت و میزان مالیات و کسورات قانونی به موارد فوق تعلق میگیرد تا من با اضافه کردن این مبلغ کسورات قانونی بتوانم یک پیش فاکتور صحیح و قانونی تهیه و ارائه کنم.
از کجا میتونم قوانین مربوط به مالیات را پیدا کنم؟ سایت اداره مالیات اصلا بالا نمیاد.
با تشکر