نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 232

موضوع: پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    333
    تشکر تشکر شده 
    204
    تشکر شده در
    160 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

با سلام من تا به حال با vps کار نکردم و برای سایت هایی که داریم از هاستینگ اشتراکی با سی پنل و دایرکت ادمین کار کردیم.برای راه اندازی چیز پی ان و دانلود تعداد کمی فیلم با حجم ناپیز می خواستم از vps استفاده کنم برای سایت.اگه میشه بفرمائید پلان های صفحه اول را هنوز ارائه می دهید؟
    پیکر بندی و نصب نرم افزار اکانتینگ برای چیز پی ان به صورت رایگان انجام میشه؟؟آیا امکان استفاده ویندوز هم برای این کار وجود داره؟ریموت دسکتاپ هم ارئه میشه؟چطور میشه تست کرد؟در صورت تغییر قیمت ها کسانی که از مشتریان قبلی بودن برای آپگرید و یا شارژ باید تعرفه جدید را پرداخت کنند؟؟
    من از مشتریانشون هستم و کاملاً می تونم پاسخ بدم به سوالات نقصی بود جناب شهر سرور اصلاح کنند .

تا آنجایی که من اطلاع داریم هنوز ارائه می دند با این قیمت ، نصب چیز پی ان رو هم رایگان براتون انجام میدند با Nttacplus ، سرور ویندوز یا لینوکس بخری برای هر دو می تونی ریموت داشته باشی

ویندوز بخری از طریق ریموت دسکتاپ وصل میشی به سرورت بعدش هم که کار مثل ویندوز خودت هست اما این سرور هست و یه کم فرق می کنه قضیه اش

برای تست هم در سایتشون پشتیبانی شهر سرور - پشتيباني ثبت نام کنید تیکت بزنید پاسخ می دن

2. تعداد تشکر ها از tmfar به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)