سلام عرض میکنم به دوستان عزیزم
بنده به تازگی یک سایت در سایت سرورپارس خریداری کردم و هنوز یک هفته نشده سایت من رو مسدود کردن با این پیام :
خواستم بپرسم مشکل کجاست؟ من الان کلا یه هفته نمیشه سایت رو خریدم، ینی مشکل از قالب هست؟؟ من این قالب رو دانلود کردم و روی سایت سوار کردم و تا دو روز پیش اکی بود : http://www.20script.ir/%D9%82%D8%A7%...%D9%86%D8%B3/#کاربر گرامی سایت شما برای بار "اول" به دلیل ارسال ایمیل انبوه به صورت خودکار توسط سیستم امنیتی سرور مسدود شده است
چنانچه از ارسال ایمیل سرویس خود آگاه هستید ، لطفا دلیل ارسال ایمیل انبوه و نقض قوانین را اعلام بفرمایید
در صورتی که از این مورد اطلاعی ندارید ، آلوده بودن وب سایت شما و سوء استفاده از سرویس توسط هکر ها باعث بروز مشکل می گردد
حالا چطور میشه فهمید که مشکل از این قالبه یا چیز دیگه؟؟
نکته 1 : آیا امکانش هست که کلا امکان ارسال ایمیل رو از طریق هاست یا وردپرس مسدود کنم که حتی اگه قالب مشکلی داشته دیگه قادر به ارسال ایمیل نباشه؟؟؟ چون به کارم نمیاد اصلا
نکته 2: من روی این هاست (دارای 3 اددان دامنه هست) 2 سایت دیگر هم دارم که وردپرسی هستند اما خب مشکلی توی اونا وجود نداره. ممکن هست که مشکل نه از سایت جدید و نه از قالب باشه و به اون دو سایت قبلی مربوط شه؟ اگه اره خب چرا خودشون دچار مشکل نشدن