نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 48

موضوع: فاز بعدی *****های فله ای گریبان ارائه دهنده گان هاستینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : فاز بعدی ف یلترینگ های فله ای گریبان ارائه دهنده گان هاستینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil869 نمایش پست ها
    دوست عزیز تفکر من می گوید من که فوق لیسانس رشته نرم افزار هستم و 6 سال تجربه مدیریت سرور و طراحی نرم افزار را دارم بتوانم خدمات وب مستری ارایه دهم

من که برای خدمات خودم 25% مالیات پرداخت کنم باید قیمت بالاتری داشته باشم تا شرکتی که معلوم نیست اصلا وجود خارجی دارد و یا خیر و قیمتی عجیب غریب می دهد

بله این شرکت امروز با نام این هاستینگ می آید و فردا با نام دیگر!! و آب از آب تکان نمی خورد

من در بهترین حالت می توانم ترید مارک داشته باشم و باز هم به درگاه پرداخت من وارد شوید می نویسد هوش برتر

حالا با هر درگاه پرداخت واسطی از هر جایی می آید و یک اسم جدید باز می کند

من کلا با فیل..ترینگ انواع درگاه های واسط موافقم چون از هیچ قانونی پیروی نمی کنند و بدون ساماندهی در حال فعالیت بوده اند

تمام سایت های ف..لتر شکن در حال استفاده از این درگاه ها بودن

اگر این درگاه ها نبودند خیلی از این واسط ها و شرکت که البته نه هاستینگ های بی در و پیکر جمع می شدند

بله ما شرکتیم

هزینه داریم/مالیات میدیم/ حقوق تیم پشتیبانی میدیم / اجاره مکان میدیم / مشخص هست کجاییم / می توانید شکایت کنید و ....

مطمعنا بنده نمی توانم هاست 2000 تومانی به شما بدهم

و اگر همه در یک شرایط برابر بودیم
    قیمت محصول کاملا مشخص می شد

شما در اینترنت دنبال هاستینگ ارزان بگردین تو کل جهان به چند سایت بر می خورید
    اما تو ایران جستجو کنید کولی بازارست برای خودش

من کاملا با شما مخالفم
    چرا فکر می کنید رشته شما که نرم افزار هست میتونه تاثیری در درست و یا غلط بودن نوع تفکر شما داشته باشه؟
    نرم افزار ارتباط چندانی به این مسئله نداره
    خیلی از فعالان در زمینه *****ینگ هم لیسانس، فوق و دکترای رشته شما رو دارند و همه میبینید چه کردند!
    بنده رشتم it هست که بدون شک ارتباط بیشتری نسبت به این قضیه داره پس این مسئله حرف بنده رو 100% درست و تایید می کنه؟
    بنده از حرف های شما این برداشت رو می کنم که شما عدم موفقیت و اشتباه هایی که در زمان مدیریت، ایجاد استارتژی کاری و تصمیمات کردید رو می خواید با پاک کردن صورت مسئله حل کنید و بیشتر حرفاتون شخصی به نظر میرسه .

شما وقتی شرکت می زنید و فعالیتتون رو به این شکل ادامه میدید پس باید سرویس خاص تر و برای کاربران بیشتر و خاص تر ارائه بدید که یک سرویس خانگی نداشته باشه در نتیجه اگر این کاربر خانگی به شما ضربه وارد می کنه مشکل از شما هست دوست عزیز نه قانون یا وجود این افراد.
    بنده به شما توصیه می کنم تا چند کتاب در مورد شرکت های بزرگ مطالعه کنید و ببینید شروع فعالیتشون چه طور بود و به چه دلیل تبدیل به شرکت شدند.
    مسئله اینجاست بسیاری از دوستان اصلا نمیدونن وجود شرکت برای چی هست و خیلی ها فقط برای اسم و کلاس کار میرند سمتش وگرنه ثبت یک شرکت در شرایطی خاص و بعد از طی مراحلی مشخص انجام میشه.

مسئله *****ینگ یک مسئله شخصی نیست دوست عزیز
    نحوه تفکر یک شخص، عده، گروه و قشر در زمینه ایجاد قانون تاثیر نداره دوست عزیز.

شما برای حل مشکل موفقت خودتون باید دنبال حل مشکلات و ایرادات خودتون باشید نه ایجاد قانونی که راه رو برای شما صاف کنه.

ولی خوب به هر حال هرکی تفکر خودش رو داره
    شما میتونید با همین تفکر ادامه بدید و ببینید موفق میشید یا خیر.

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    کدام کشور تشریف دارید؟
    ایران
    ولی متوجه دلیل نمیشم!
    بحث درباره وب هست دوست عزیز
    مرز های جغرافیایی معنی نداره

2. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)