نقل قول نوشته اصلی توسط dashjalal نمایش پست ها
بله اگر از خارج تهیه کنید هم خوبه . فقط بحث امنیت سرور هست . سرور به دو صورت مدیریت شده و غیر مدیریت شده به شما تحویل داده میشه . چه از نظر تنظیمات سیستم عامل و کارایی سرور و چه از نظر امنیت سرور .
اگر بحث امنیت سرور وسط باشه ، یا دوستان ایرانی باید براتون کانفیگ کنن که خب امنیتشون میشه مثل سرویس های داخلی که به شرکت مناسبی باید بدید کانفیگ کنن و یا از خود سرویس دهنده ی خارجی بخواید که براتون تنظیمات امنیتی رو انجام بدن . تنظیمات امنیتی وی پی اس یا وی دی اس رو هم میشه مثل سرور شخصی انجام داد که هزینه ی ماهانه ی خرید این دوتا از سرور شخصی کمتر هست .
یکی از پیشنهادات میتونه این باشه که وی پی اس بگیرید از هرتزنر به صورت مدیریت شده . ولی خب هزینه ی تنظیم داره و خرج زیاد میشه .
یه پیشنهاد دیگه ای هم که میتونم بهتون بکنم و خیلی به صرفه تر در بیاد و بهتره این پیشنهاد رو روش تمرکز کنید . این هست که از سایت آنلاین دات نت ، خریدی انجام بدید . توی آنلاین دات نت ، نمیخواد وی پی اس بگیرید و بهتره سرور شخصی بگیرید چون قیمت هاش خیلی مناسب هست . و مسلما سرور شخصی بهتره تا وی پی اس .
هزینه های ستاپش مناسب هست و هزینه های سرور هاش هم مناسب هست . برای مثال سرور با یک ترابایت فضا ، با هشت گیگ رم و سی پی یو هشت هسته ای همراه با هشت ترید یا هسته مجازی رو میده به ماهی 15.99 یا همون 16 یورو . هزینه ی ستاپ اولیه هم میگیره 20 یورو .
به سایت آنلاین دات نت که رفتید ، برید به قسمت personal range و قیمت هارو نیگاه کنید . باهاشون هم مکاتبه کنید که تنظیمات امنیتی رو هم انجام میدن براتون یا خیر . یه شرکت فرانسوی هست و مدت زمان زیادی هست فعالیت میکنه .
یه نگاهی بندازیدش .

- - - Updated - - -

خیر ایشون میدونن چی میخوان ولی حیف که به یک متخصص خوب دسترسی ندارن و توی تیمشون کسی که سرور راه اندازی کرده باشه و مدیریت کرده باشه نبوده . ایشون کارشون رو میدونن اما در مورد سرور اطلاعاتی ندارن ، که خب چیز مهمی نیست و هرکه را بهر کاری ساختند و وب هاستینگ تاک هم برای همین زمانا و ارتباط همه با هم هست .
با توجه به از دست رفتن سایت هام روی سرویس دهنده ی ایرانی توی هفته ی اخیر و نبود هیچ بک آپی ، نظرم بیشتر سمت خرید شخصی از سرویس دهنده های خارجی بدون واسطه برای کار های مهم و حیاطی هست .
در کل یه بحث واقعیت هست و یه بحث آرامش روان راه انداز سرویس .
شاید واقعیت این باشه که یه سری وسواس های کاری اشتباه هست و پایه ای نداره ، اما از نظر من ، برای یک طراح و یک استارتر یک موضوع خاص ، آرامش روان از هرچیزی مهمتر هست و یک انرژی مضاعف برای ادامه کار هست .
اکثریت دوستان خالصانه کار نمیکنن . یادگرفتن ها در زمینه ی درآمد زیاد بوده برای همین پیشرفت ها کمتر هست تا دوستان خارجی .
توصیه ای که به این دوست عزیزمون میکنم به خاطر حساسیت بالایی که کارشون داره و توی صحبتاشون نشون دادن این هست که از online.net خریدی انجام بدن و بدن خودشون هم کانفیگ کنن . بعدش با آرامش کامل و توی یک جو مناسب فکری به ادامه ی کار سایت هاشون بپردازن .
سایت آنلاین دات نت تجربه ی خوبی توی این کار داره و قیمت هاشم مناسب هست و از گزینه های اصلی من برای راه اندازی سایت روی سرور شخصی هست .
دوست عزيز من در خيلي موارد اصلا با نظر شما موافق نيستم
فقط بيشتر موضوع رو عجيب قريب كرديد
اگر سرويس ايراني ميگيد بداست ما هم شركت ايران هستيم و هم خارج از ايران كه با نام خارجيش تو ايران فعاليت نميكنيم
اگر اطلاعات ديگران روي هاست هاي ديگر دوستان پاك شده تقصير خودتون دوست من وقتي اينجا افر ميخوايد و يكي مي گويد اينن امكانات را ميدهم فلان قيمت اما خودتان نميخواهيد و ميريريد سرويس مفت تومني بر ميداريد بايد هم پاك بشه ميخواستيد دنبال مفت ها نرويد
اخه سرويس ايراني تهيه از هتزنر و سرور خارجي؟!!
من كلا با نظرات شما موافق نيستم

خيلي از پروژه هاي ما هم فقط يكبار در ايران انجام شدهاز نظر بنده شما بيشتر استارتر را گمراه ميكنيد تا كمك!!

Sent from my iPhone using Tapatalk